MUMMO EI HALUA LAPSIA KYLÄÄN.

Vierailija

Lapsemme tykkää olla mummolassa ja yleensä kerran viikossa kysyvät, että voivatko tulla kylään. Ovat yleensä sen päivän sielä. Joskus ovat myös yökylässä. Nykyään tosi harvoin.

Eivät oikeastaan ikinä käy kuin korkeintaa kerran viikossa sielä mummolassa.

Ja mummo aina alkaa sanoa aikoja jolloin viimeistään pitää lähteä, kun tulee pimeää. Kun lapset sanovat että ei heitä haittaa sillä pyörässä lamppu. Mummo ei kuitenkaan anna periksi vaan pakottaa lähtä.

Selkeästi kyseessä on vain se, että mummo haluaa päästä eroon lapsista ja ottaa vain velvollisuudesta.

Onko kerran viikossa muka liikaa?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No jos mummo on väsynyt, niin on. Haluatko todellakin tunkea lapsesi paikkaan, jossa heitä ei jakseta?

En tietenkään. Mutta onhan tuo aika surullista.

Ap

Vierailija

"Eivät oikeastaan ikinä käy siellä, korkeintaa kerran viikossa." Kerran viikossa sun mielestä = ei ikinä? Ja muutenkin voisit opettaa lapsillesi tapoja: kylään mennään käymään, eikä asumaan.

Vierailija

Näkisi mummo lapsia mieluummin, jos sinä menisit mukaan ja tekisit ruokaa, siivoilisit jne. mummon kotona? Näin mummo voisi keskittyä pelkästään olemaan niiden lasten kanssa.

Vierailija

Kerran viikossa on liikaa, jos mummo ei jaksa tai halua niin usein. Mitä jos avaisit suusi ja kysyisit, kuinka usein on sopiva vierailla?

Vierailija

On täysin ymmärrettävää, että ei kukaan jaksa kokopäivän vierailuja vaikka kerran viikossa. Ja viikonloppuna haluaa levätä.
Varsinkin jos on vielä työikäinen.

Vierailija

Riippuu ihan henkilöstä, onko tuo kerran viikossa liikaa vai ei. Tiedän mummoja, joiden luona lapsenlapset ramppaa harvasen päivä eikö se heidän mielestään ole liikaa. Jos mummo on sitä mieltä, että kerran viikossa on liikaa niin silloin se on liikaa.

Vierailija

Teillä on onnellisesti asiat, jos vähintään kerran viikossa lapset käyvät mummolassa. Moni lapsi käy mummolassa muutaman kerran vuodessa (esim. minä itse lapsena, asuimme monen sadan kilometrin etäisyydellä mummoloista).

Vierailija

Sä olet varmaan todella rasittava ihminen.
Kirjoitat ettei mummo halua lapsia kylään, mutta kyse onkin siitä, ettei hän jaksa kerran viikossa tunteja kestävää vierailua tai ei halua lasten kulkevan ulkona pimeässä.
Eikä kerran viikossa ole todellakaan vähän. Jos ovat ennen olleet hänen luonaan useammin, niin en yhtään ihmettele ettei hän jaksa.

Vierailija

Joka viikko on oikeasti paljon. Jos mummo kaiken lisäksi on vielä työelämässä, suotakoon hänelle vapaat viikonloput!

Kyllä mummo sitten pyytää kylään, kun hän oikeasti jaksaa nauttia vierailuista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat