Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lähde vahvistaa: Suomessa majailee kolme kovan luokan terroristia

Sivut

Kommentit (19)

Maailmanseuraamo

Huom. uutisessa sanottiin :"Hyvin asioista perillä oleva lähde vahvistaa", mutta sen tarkemmin tuota lähdettä ei kuitenkaan siinä mainittu. Jotain vain että "Italian poliisi on pidättänyt ja kerrottiin ,että..."  eli yritettiin tehdä oikein ajan hermoon iskevää sensaatiouutista,mutta heikoin eväin. Jos joku on luotettava lähde niin mainittu lehti ei ainakaan.

Sattuiko kukaan huomaamaan uutista erään tunnetun (15-vuotiaana muotilehti Voguen kanteen päässeen ja sillä uransa aloittaneen) ex-mallin "vakavasta pysäyttävästä sairaudesta" ? Kun juttua luki siinä puhuttiin pääasiassa kaikesta muusta kuin siitä, kertailtiin hänen uraansa ja esiteltiin (kuvissa hänen yllään) vaatteita ja mainittiin meikitkin. Melkein lopussa oli sitten  maininta siitä ,että hän kävi lääkärin vastaanotolla ,joka oli todennut hieman stressistä  ja valvomisista johtunutta ylirasitusta-siinä kaikki.

Tuollaista nyt voi olla kenellä tahansa ja moni jolla on paljon pahempaakin ei sentään hae vaivoillaan  mitään säälihuomion  pisteitä lehdistöltä . (Olihan tuokin nyt jonkunlaista mainosta ko. mallin vaatteille  joissa nyt ei mitään kovin uudennäköistä ainakaan minun silmääni sattunut. Kirpparilta olen löytänyt parempia ja hyvemmän näköisiä vaatteita jo ihan kosoltikin -ja vielä alennuksesta)

Ei oikein tiedä  itkeäkö vai nauraako tuollaista uutisointia.Jo jonkun 'pyrstötähden ' "ansio" on siinä, että valokuvaaja Gaultier on hänet joskus takavuosina keksinyt  yhden Voguen irtonumeron kansikuvatytöksi. Siihen ja vain siihen hänen koko myöhempi "uransakin" on perustunut. Vieläkin hän siis näyttää elävän sen aikansa muistojensa lumoissa ja yrittää tyrkyttäytymällä lehdelle tyrkyttää niitä lukijoillekin... (taidan tyytyäkin kohauttamaan sille vain olkapäitäni)

  Joo,että  lukekaa vaan 'iltsikkaa' niin pysytte aina, 'on-line' ja 'up-to-date'

  (sen) maailman tasalla..

Vierailija

Uskon ,että niistä olisi annettu jo Interpolille etsintäilmoitus,eikä niistä taatusti olisi uutisoitu ns. suurelle yleisölle(täällä Suomenkaan puitteissa)   yhtään mitään jos tuo uutinen vähääkään pitäisi paikkansa. Eikä ole varmaa uutisoitaisiinko siinä tapauksessa välttämättä heidän kiinnisaamisen jälkeenkään. 

Poliisi taitaa nykyään toimia mieluiten vain hyvin matalalla profiililla yleisölle tiedotuksen osalta näissä terrorismitekojen estämiseen ja niiden suunnitelmien paljastamiseen liittyvissä asioissa.

Paniikin  lietsomista näiden asioiden suhteen  varmastikin koetetaan välttää kaikin keinoin ja muutenkin kiertää kaikkea poliisin asiassa tehokkaan toiminnan kannalta haittaavaa ja turhaa julkisuutta.

Toki tämän myönnän pelkäksi arvaukseksi tai veikkaukseksi asiasta, mutta ....eivät ne aina mene pieleen nekään, vaan joskus ihan tosiaan pitävät paikkansakin ja ovat yhtä sen kanssa millaiseksi totuus niistä veikatuista tapauksista vasta ehkä vuosien kuluttua myönnetään.

Aivan siis ,kuten ei 'tutkinnallisista syistä' suurelle yleisölle tiedoteta kaikkea poliisissa  tiedettyä  tutkimuksen alla  olevista murhatapauksista.

Vierailija

vois liittyy niihin ja ehdottaa valtion tuhoamista ihan antaakseni valtiolle samalla mitalla takasin! vitun kusipää ruitut

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Suomessa saa tertoristitkin turvapaikan

Luitko jotain väärin, vai tahallaanko haluat vääristelemällä pönkittää omaa agendaasi. Siinähän sanottiin että eivät saaneet turvapaikkaa.

Mikä lääke tähän tehoaisi?

Vierailija kirjoitti:
Lääkkeet..

Liian helppo ja jo aivan liian käytetty  'kaatokortti' aina ja  kaikkia asiallisia mielipiteitä vastaan tai niiden nollaamiseksi joksikin tuon ,vain yhden sanan käyttäjän, mielestä  'henkisesti sairaan jutuiksi' .

Hyvä keino muuten  korottaa itsensä kirjoituksen yläpuolelle aina silloin ,kun ei itse pysty vastaamaan siihen omalla mielipiteellään,eikä muutenkaan sanomaan mitään  siitä itse keskusteltavasta asiasta.

Sanan muutos

Jännä juttu muuten että joskus  silloin Vietnamin sodan ja  silloin Tuomiojan sukupolven aikaan 'radikaaleiksi' kutsuttiin niitä, jotka vastustivat sotaa ja sotimista ja kannattivat vapaata rakkautta ja vaikkapa jotain  kivaa 'pössyyttelyä' siinä sivussa, polttivat sotilaspasseja ja tytöt rintaliivinsä, kasvattivat partaa ja hamppua, tekivät luomuleipää  ja söivät kasvisruokaa kommuneissaan jne.

Aikakauden tunnuslause oli: " Make love not war" ja tervehdys "Peace"  

Oi aikoja,oi tapoja.

Sanojen merkityskin voi aikojen saatossa muuttua aivan päinvastaiseksi,  tai jo aivan tykkänään Muutyosmuuksi.

Vierailija

Uskon, että Eurooppaan on tullut myös muutamia terroriristeja, sekä niitä ketkä ovat oikeasti aatteen puolella ja sitten niitä jotka henkensä pitimiksi värväytyneet pakolla. Tätä lehtijuttua en ota vakavissani, vaikka onhan se totta että suurin turvallisuusriski on ne terroristikytköiset henkilöt, jotka eivät saa turvapaikkaa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat