Remonttikustannus apua

Vierailija

Tarkoitus olisi vaihtaa lattioita n. 40 m2 parkettia laminaattiin ja n. 30 m2 laattoja uusiin laattoihin. Osaisko joku antaa hinta-arviota paljonko maksaisi työ teetettynä? Materiaalit keskivertoa.

Kommentit (4)

Vierailija

Sekä laminaatin että laattojen neliöhintä ilman asennusta on mitä tahansa 20 ja 200 euron välillä. Valitse omasi ja muista laskea myös laminaatin alle tuleva pehmuste ja laattojen tasoitteet, laastit ja saumat. Lisää tähän työn hinta (verollisena), 50€/h+alv  niin, että parketin purkuun menee 6h ja laminaatin asennukseen noin 12h, ja laattojen purkuun 8h, tasoituksiin 6h, laatoituksiin 14h ja saumaukseen 3h.

HUOMAA, että tässä vaiheessa sulla ei ole listoja eikä kynnyksiä ostettuna eikä asennettuna, ja laatoitus on jossain tavallisessa sisätilassa, jossa ei tarvita vesierityksiä eikä kallistuksia tai lattialämmityksiä tai muita valuja. Jos näitä tarvitaan, hintaa tulee huomattavasti lisää.

Vierailija

Meillä laitettiin jokin aika sitten 30m2 laattaa, laatta oli tarjouksessa puoleen hintaan ja maksoi alennettuna 19.90€/m2. Lisäksi laitettiin 55m2 laminaattia, joka maksoi (alennettuna sekin) 18€/m2. Laitettiin itse, niin työn hinnasta en osaa sanoa mitään. Nuo meidän lattioiden hinnat oli aika keskiluokkaa, että materiaalikustannukset saat vaikka näistä laskettua. (Lisäksi tietty laminaatin alle pitää ostaa solumuovia, laatoitettavalta alueelta täytyy poistaa mahdolliset vanhat laatat, tasoittaa, hankkia laastit ja saumausaineet jne.) Uskon kuitenkin, että työnosuus on kallein.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat