Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä adventti/jouluperinteitä teillä on?

Vierailija

Onko jotain erityisiä, mitä teette adventin/joulunaikaan?

Nyt, kun on lapsi, haluaisin alkaa luoda niitä ihan omia perinteitä. Mietin vaan, mitä muilla on. Olen aina halunnut ottaa adventtikynttilät ja seimen tai jonkin "jouluminiatyyrimaan" jouluperinteeksi ja nyt ajattelin aloittaa noista adventtikynttilöistä.

Lapsuudenperheessä me koristeltiin yläkerran rappusten kaide jouluiseksi. Niihin kiedottiin havuköynnökset ja valot ja ripustettiin pieniä pehmoleluja ja koristepaketteja niiden lelujen tassuihin. Nykyisessä kodissa tuo ei nyt onnistu, kun portaat on niin erilaiset, ei niin avoin tila.

Mitäs erityistä kivaa teillä on?

Kommentit (1)

Vierailija

1.12. laitetaan joka vuosi jouluvalot ikkunaan, lapsista aina ihanaa saada tähti tai kranssi omaan huoneeseen, varsinkin vanhempi tykkää illalla olla vain sen valossa. Sen jälkeen pitkin joulukuuta leivotaan viikonloppuisin ja laitetaan ulos jouluvalot. Huomenna leivotaan hannatätejä ja ens viikonloppuna piparit. Ja mun oma perinne johon lapset on vielä liian pieniä on käydä Tarja Turusen joulukonsertissa jossain päin Suomea. Lapset lähtee mukaan sitten kun jaksavat istua aloillaan sen konsertin ajan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat