Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yökylässä Maria Veitola nyt.

Seuraa 
Liittynyt9.1.2015

Olen aina kuvitellut tuon Jutan ärsyttäväksi fitnesshörhöksi. Tämä muuttui kyllä ihan tyystin! Kamalan mukavan tuntuinen ihminen ilman mitään fitnesstärkeilyä tuntuu olevan!

Kommentit (4)

Vierailija

En ole vielä nähnyt tuota jaksoa (on kyllä tallennettuna), mutta katson juuri nyt edellistä eli Renny-jaksoa. Vitsi miten ihanan tuntuinen tyyppi! Ei yhtään tärkeilevä ja tosi symppis, mutta jotenkin terveellä tavalla oman arvonsa tunteva tyyppi. Toivottavasti sama fiilis jää, kun katsoo jakson loppuun asti! :D

Vierailija

Rennystä kyllä kanssa muuttui käsitys. Se oli jotenkin niin suloinen kun itki ikävää siihen koiraan. Teki melkein mieli laittaa Veitolan kautta sille viestiä, että kyllä se sen koiran saa Kiinaan tuotua eikä palatessa ole mitään 4 kk karanteenia USA:ssakaan. Tiedän monia jotka on vieneet ja tuoneet. Kallista se on, mutta Rennyllä ei varmaan ihan tyhjät taskut ole.

Muutenkin tosi symppiksen oloinen ja tuntui, että näki paljon vaivaa vieraansa eteen ja myös halusi ihan aidosti. Heillä jotenkin kemiat sopivat hyvin yhteen Veitolan kanssa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat