Joko Linnan juhlien kutsukortit on tulleet?

Vierailija

Oletteko jo saaneet kutsun Linnan juhliin?

Kommentit (9)

Vierailija

VIP puolelle sain. Siellä bailataan ihan kunnolla. Sauli ja Jenni tulevat heti ensimmäisen tanssin jälkeen ryhmäorgioihin jotka aloittavat VIP puolen illan. Sitten tulevat eläimet ja neitsytkääpiöt ja viimeistään klo 10 lähdetäänkin amerikkalaismaastureilla pakolaisjahtiin Sipoon metsiin. Yö päättyy leirinuotiolle, jossa Sauli kertoo tarinan suomenvuodesta 2015.

Vierailija

Soitin ja ne oli unohtaneet lähettää kutsun. Sain sen sitten sähköpostiin. Kantsii soittaa, jos tuntuu, että takana on merkittävä vuosi.

Vierailija

En ole saanut. Postilakko vaikuttaa. Jos ei ole tullut sunnuntaiaamuna, niin pirautan Saulille, että laittaa mut Mariankadun vip-listalle. Aijon  ottaa teinin mukaan, kun en saa enään lapsen vahtia. Mitä se yksi ekstaihminen siellä haittaa???

Vierailija

Tuli postissa jo jokunen aika sitten. Juuri kävin ompelijalta hakemassa mekon.
Kampaaja ja meikkaaja tulee kotiin, niin ei tarvii lähteä mihinkään uhmaamaan säätä.

Vierailija

En odottanutkaan vielä tänä vuonna, joten ei tullut. Parin vuoden päästä varmasti sitten tulee kun sekä minä että Suomi täytämme pyöreitä vuosia.

Syvästi ihmettelen, jos silloin ei tule. Olen jo oikeastaan ostanut puvunkin valmiiksi ja kertonut tuttaville ja sukulaisille, että parin vuoden päästä juhlin Linnassa, joten aika järkytys on, jos jättävät kutsumatta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat