Naiselta näyttänyt HIV-positiivinen mies kauppasi seksiä kymmenille

just

"Koska muut asiakkaat eivät ole ottaneet yhteyttä poliisiin, voi mies päästä epäillystä vaaran aiheuttamisesta seuraamuksetta.
– Jos asianosaisia ei ilmaannu, mahdollinen syyte vaaran aiheuttamisesta kaatuu siihen."

"Poliisi epäilee, että kolumbialaismies oli tuotu Suomeen seksuaalipalvelujen myymistä varten."

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449114576194.html?ref=rss

Olikos se niin, että seksin ostaminen parituksen uhrilta on laitonta? Mites kukaan tuon asiakkaana ollut nyt uskaltaisi poliisille ilmoittautua?

Ja minä olen nainen ja en ole ostanut seksiä keneltäkään, ettei itseä kosketa, vaan kunhan mietin.

Kommentit (2)

Vierailija

No kun ne miehet eivät ole tajunneet, että ovatkin saaneet suuseksiä mieheltä.
Eivät osaa ehkä vieläkään yhdistää sitä horoa täksi hiv-mieheksi. Tai ainakin sulkevat koko jutun pois mielestään, joten sitä ei tavallaan tapahtunut.
Ovat vakuuttuneita, että erottaisivat kyllä miehen naisesta, ja ettei hiv ainakaan heihin tartu. Tyytyväisinä kuksivat onnellisen tietämättömiä vaimojaan.

Vierailija

Minkä ihmeen takia niiden pitäisi muualle ilmoittautua kuin hiv-testiin? Sitäpaitsi prostituoitu sanoi kondomia käytetyn. Yhtä lailla ne miehet aiheuttavat vaaran kuin tuo "nainen". Kuka ihme menee edes testiin, jos sen jälkeen voi saada syytteitä. Mies on prostituoidun kanssa ja sen jälkeen vaimonsa kanssa. Vaimon näkökulmasta mies on syyllinen ja poliisin näkökulmasta prostituoitu. Sheenilläkin oli 24 tunnissa 6 syytettä, sen jälkeen kun hän ilmoitti olevansa positiivinen. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat