Kumman ruuan tarjoisit lapsellesi?

Vierailija

1:Juusto-kasvismunakas,lasi täysmaitoa
2: Makaronilaatikko, lasi rasvatonta maitoa

Kommentit (13)

Vierailija

1. Mutta meidän lapset ei kumpikaan juo maitoa ruokajuomana, eikä varsinkaan lasillista. Joskus saattavat juoda, mutta aika pieniä määriä.

Vierailija

Makaronilaatikon viereen salaatti/raaste/kasvilisuke niin molemmat vois löytyä meidän ruokalistalta. Koko porukka juo 2,5% piimää.

Tuo saatanan tonkanpesuvesi ja kumijuustot on varmaan ne mitkä pilasi mun terveyden parikymppisenä...keho ei ole palautunut vieläkään.

Vierailija

1. Rasvaton maito on perkeleestä ja samoin mikä tahansa prosessoitu. Juuri ja juuri voin homogenoimattoman hyväksyä. Tajusin vasta 10 vuotta myöhemmin, miksi lapseni itki kaksi vuotta yötä päivää kun en kyennyt imettämään.. En ikinä enää tarjoaisi äitinä hänelle maitoa itsestäänselvänä juomana. Toki annan juoda jos tahtoo ja nyt jo teinillä elimistö kestää. Mutta tuohon kusetukseen en enää koskaa lähde itse mukaan. Saatanan maitopropagandaa vauvasta vaariin. Tiesittehän, että koulut saa maitoavustuksia kun jakavat näitä valheita julisteina ja lappusina lapsille? Varmaan sama neuvolassa, vaikkei sieltä maitoa tarjoillakaan.. Kaiken muun sain vaihtaa lapseni kohdalla paitsi maidon, se kun jäi pois, sain vihdoin tuntea äitiyden ilonkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat