Masentuneelle äidille matkakohde?

Loveumama

Hei!
Äidilläni on ollut hyvin raskasta. Isäni muutti toisen naisen kanssa pois vuosi sitten. Äidillä ei ole rahaa oikein mihinkään, hän ei nuku eikä syö tarpeeksi. Hänellä ei ole työtä eikä hän sitä 60 ikävuoden vuoksi saa. Hänellä on paljon huolia kaikesta ja hän on varmasti masentunut. Hän kaipaisi irtiottoa stressaavasta arjestaan mutta hänellä ei ole rahaa (eikä energiaa). Päätimme sisarusteni kanssa yrittää hankkia ja maksaa hänelle edes muutaman päivän loman jossain ulkomailla joululahjaksi.
Kysymys kuuluukin, koska en ole itsekkään paljoa matkustellut; mikä olisi sopiva paikka?
Budjetti on aika pieni, mutta vaatimukset eivät ole kovin suuret. Hostelli riittää ja aktiviteetteja ei tarvitse paljoa olla, kunhan hän saisi kerrankin lomailla rauhassa, käveleskellä jossain kauniissa kaupungissa, käydä rauhassa kahviloissa ja maalailla ja piirtää hotellissa/hostellissa, jutella paikallisten kanssa ja muuta vastaavaa. Äiti on taiteellinen, pitää kaikesta kauniista ja kauniin tekemisestä. Hän on avulias ja empaattinen ja haluaa auttaa ihmisiä jos suinkin voi. Hän pitää myös yksinolemisesta ja siitä että saa rauhoittua välillä. Mikä olisi huokea paikka Euroopassa, jonne pääsisi halvalla, kaunis, värikäs, vanha kaupunki jossa on pieniä putiikkeja ja vanhoja kujia yms? Kiitos kovasti avusta, tää olisi tärkeää sekä meille lapsille että äidin hyvinvoinnille. <3

Kommentit (2)

Vierailija

Edinburgh olisi ainakin kaupunkina tosi kaunis ja vanha ja tunnelmallinen kapeine kujineen, mutta siitä en osaa sanoa kuinka kallis sinne on mennä, kun ei RyanAir:kään enää sinne lennä. Mutta kohteena voin kyllä suositella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat