Koiran haukunta kerrostalossa

Vierailija

Sain uuden naapurin ja nyt se on hommannut koiran. Koira räkättää aamuseiskasta alkaen siihen asti kun asukas palaa töistä. Muutaman minuutin taukoja toki voi olla. Ja nukkuupa tuo ilmeisesti pieniä pätkiä. Mitä tässä voi tehdä? Oonko fiksu ja käyn juttelemassa naapurin kanssa vai laitanko lapun? Vai valitanko suoraan isännöitsijälle? Ja juu ymmärrän jos koira itkee ikäväänsä uudessa paikassa mutta kyllä mulla pälli palaa tuohon haukkumiseen ja ulinaan. Koko talo raikuu.

Kommentit (2)

Vierailija

Mä laittaisin lapun, ellen sitten jo tietäisi että se naapuri on asiallisen ja fiksun oloinen ihminen. Meinaan toisinaan ihmiset on vähintään yhtä "reviiriaggressiivisia" kuin koiransa, ja saattaa tulla melkoinen vastaus jos siitä vaan pelmahtaa oven taakse huomauttamaan koirasta. JOs laittaa asiallisen lapun, voi tyyppi alkaa alkukiukun jälkeen ajatellakin ja reagoida asiallisesti, yrittää tehdä asialle jotain, ehkä jopa kiittää huomauttajaa että kertoi asiasta. 

Vierailija

Jos se on uusi koira, niin koulutus voisi auttaa. Kerro naapurille. Meillä oli naapurissa hieno "näyttelykoira" Joka ulisi koko sen ajan kun oli yksin. Koira oli muuten hyvin koulutettu, mutta tuo eroulina oli ihan kamalaa. Jäin lapsen kanssa kotiin, niin tuli pakkomuutto. Ei sitä jatkuvaa ääntä jaksa jatjuvasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat