Juotteko te 15+ -teinien vanhemmat koskaan alkoholia kotona?

Vierailija

Tarkoitan muutamaa annosta, en humaltumistilaa? Onko se mielestänne väärin vai ok?

Kommentit (10)

Vierailija

En ymmärrä oikein kysymyksen pointtia? Meillä on 16 ja 17-vuotiaat teinit ja kyllä me viikonloppuisin lähes aina ruuan kanssa viiniä juodaan. Joka vkl pe ja la syödään illalla koko perhe pöydän ääressä jotain vähän herkumpaa ruokaa. Teinitkin tietää tämän ja ajoittavat menonsa sen mukaan. Ei ole ollut ongelma. Viikolla harvoin päästään samaan pöytään. Meidän mielestä tosi kiva tapa.

Vierailija

Kyllää juon, perjantai ja lauantai iltana muutaman lasin viiniä. Lapsia on neljä 17v, 16v, 2v ja 1v. Tästähän voi tehdä suuren ongelman jos haluaa...

Vierailija

Kyllä voi ottaa muutaman rentoututtavan ihan hyvin iltasella tv:tä katsellessa tms. Mikä ongelma se nyt on olevinaan? Eri asia juoda itsensä humalaan ja alkaa huutaa tai riehua tms. kännipäissään syyttä suotta. Sama koskee varmaan ihan minkä ikäisiä lapsia vaan, vaikka vauvoja - eihän parista annoksesta mitään humalaa tule. Ainut tietysti, jos imettää vielä.

Vierailija

Hyi hävetkää jos juotte!! Alaikäiset saa alkoholismin mallia niinkuin itsekkin 18v kadulle jouduin ja täällä kirjottelen alepan viinanyssäkkä kourassa ulkona! Vanhempien syy.

Vierailija

Joo -o, miksi ei? Olemme juoneet viiniä ruuan kanssa myös alle 15v lasten kotona ollessa. Lievää humaltumista tapahtuu tässä perheessä 2 x vuodessa - blini- ja rapujuhlissa joten en näe tuossa ongelmaa. Mies ottaa joskus lasin (2-4 cl) grappaa tai viskiä jos on flunssainen olo tms. Ehkä kerran kuukaudessa.

Kaapit on täynnä alkoholijuomia, emme saa niitä koskaan juotua. Kun ei alkoholista ole tehnyt ongelmaa siitä ei ole tullut sellaista myöskään nyt jo aikuisille lapsille. Yksi teini vielä kotona.

Vierailija

No en tykkää alkoholin mausta, joten harvoin juon ihan ruuan kanssa. Saunasiiderin voin juoda ihan pientenkin lasten kanssa tai voisin juoda viiniä ruuan kanssa. Toki nyt talven tultua terästetty glögi voisi lämmittää. Alkoholi sitäpaitsi lihottaa. Muuta syytä en nää olla juomatta, jos siis ei ole humalahakuista.

Ja on kokemusta perheestä jossa sitä alkoholia juotiin yläasteikäisten ja vähän nuorempienkin kanssa humalahakuisesti ja lapset ottaneet mallia vanhemmistaan ja kunnon alkkiksia koko perhe. Juovat monta päivää putkeen keskellä viikkoa, eivätkä saa elämässään aikaiseksi mitään. Syytän tässä kyllä vaan niitä vamhempia, vaikka lapset jo aikuisia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat