Tytölle nimeksi Nina Victoria?

Vierailija

Sukunimi ruotsikielinen ja haussa yksinkertainen, "tyylikäs" nimi joka sointuu niin suomen- kuin ruotsinkieleen. Suurin osa tuttavapiiristä niin vapaa-ajalla kuin työajalla koostuu ruotsikielisistä eli Ninan kirjoitusasu yhdellä i:llä mutta lausuttaisiin luonnollisesti "Niina."

Kaikkien mielipiteet ja kokonaan uudet nimiehdotukset tervetulleita :) Muita kauniita nimiä ovat mielestäni esim. Sofia, Michaela, Veronica, Stella, Jenny, Aleksandra..

Kommentit (12)

Vierailija

Minusta kaunis nimi. Nuo kaikki on kauniita. Ööö, mitä "tyyliä" tuossa nyt sitten on muka haettu? Onko nimissä jotain "tyylejä "?

Nina on reipas nimi. Tuo ehdotettu Malin on myös kiva. Jos olisin ruotsinkielinen, olisin antanut nimeksi Ylva, Siv tai Sigrid.

Vierailija

Michaela on vähän erikoisempi (feminiinimuoto miehen nimestä) ja liian suomenruotsalaiselta kalskahtava nimi. Nuo muut ovat kaikki ok.

Vierailija

Jos lapsi on suomenruotsalainen, niin kuinka nimi voi kalskahtaa liian suomenruotsalaiselta? Eikö suomalaisten Kullervot ja Elviirat kalskahda liian suomalaisilta suomalaisille? Eikun hetkonen..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Stella ja lisäksi jokin muu kuin Victoria (tiedetään heti mitä "tyyliä" on haettu... ;)

Niin, että mitäköhän tyyliä tarkoitat??? Victoria on kaunis nimi ja tarkoittaa voittoa. Meidänkin tytön nimi on Victoria :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat