uskomatonta!!!!

Vierailija

https://www.instagram.com/p/938YtbxMHo/
olen oikeasti ihan helvetin huolissani tästä kuvasta. voiko tän perusteella tehä jonku ilmon nettipoliisille? en siis mitenkään voi tietää onko kuva aito/onko sukua nämä ihmiset tms, kun en instaan kuulu enkä osaa käyttää, mutta menee varmaan yöunet jos en saa asialle mitään tehtyä.

ylläpito vois pienen hetken miettiä, ennenku poistaa tän, että jos tuo tyttö on oikeasti joku 12v, elää ihan omissa harhamaailmoissaan ja tää mies oottaa hetkeä päästä sen pöksyihin, niin kannattiko edesauttaa asiaa estämällä ihmisiä miettimästä tätä asiaa täällä!! en ymmärrä, miksei saa olla huolissaan! katsokaa nyt oikeasti tuota kuvaa!!!

Kommentit (10)

Vierailija

katoin äsken, ni kuvassa oleva toinen mies näyttää olevan 22v. kuvat, mitä hänellä on instassa, kielii kaikkea muuta kuin siitä, että hän edes olisi pakolainen.. toivottavasti olisikin nyt joku "tavallinen maahanmuuttaja" :D vaikka lähteny opiskelemaan tai muuta en tiiä. mutta jotenki vaikutelma hyväksikäytöstä edelleen on kovasti mielessäni.. ei tollasella 12v tytöllä oo mitään arvostelukykyä vielä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat