IBS, ahdistus.

Vierailija

Tekisi mieli taas ottaa henki pois, tämän vaivan kanssa on liki mahdoton käydä missään. Noloa ja nöyryyttävää mennä keskellä kaupunkia puskaan kyykkimään.. Ystävien kanssa ulkona syöminen ja juominen alkaa olla pois suljettu vaihtoehto, sillä vatsa sekoaa heti ruokaillessa. Lääkettä otan ja noudatan fodmappia, mutta ei ole aina apua.

Ja joo tiedän että on pahempiakin tauteja, mut teki nyt mieli avautia anonyymina, tutuille on turhaa kun he vain vitsailevat vaivallani, päin naamaa ja selkänikin takana...

Kommentit (6)

Vierailija

Ootko kokeillut vi-sibliniä? Sen pitäisi auttaa sekä ummetukseen, että ripuliin. Äläkä nyt liikaa tuosta stressaa. Eihän ole pakko mennä ulos syömään. Itsekään en syö ulkona ikinä, eikä mieli tee riistää omaa henkeä. Enkä vähättele asiaa, minua sattuu mahaan joka päivä, koko ajan.

Vierailija

Olen kokeillut, yhtä tyhjän kanssa.

Ja tämä ahdistus alkaa heti kun poistun kotoa, mutta pakkoha se on töissä ja kaupassa käydä... Tuntuu että pitääkö se koko sosiaalinen elämä lopettaa niin ei tarvii nolata itseään enempää.

Vierailija

Imodiumia voi käyttää turvallisesti pitkiäkin aikoja. Riittävä annos niin yleensä tehoaa. Stressiherkkä suoli tietysti alkaa toimia aina stressaavissa tilanteissa ja jos stressaat noita sosiaalisia tilanteita niin suolikin ärtyy. Opettele nauramaan itsellesi niin suoli rauhoittuu. ystävien kanssa ei haittaa vaikka olisi vähän erilainen kuin muut :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat