Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yliopiston miesopiskelijoilla ongelma: "Tyttöystävää ei voi löytää mitenkään"

Vierailija

http://www.lappeenrannanuutiset.fi/artikkeli/340697-yliopiston-miesopisk...

Ja sitten todetaan, että "Ei ne mieleisiä ole kuitenkaan, vaikka löytyisikin naisia."
Siis mitä? Eli naisia ei löydy, ja jos löytyy, niin ei kelpaa?

Sivut

Kommentit (121)

Vierailija

Ei kai kenenkään tarvi tyytyä ei-mieluisaan naiseen. Eikä nuo mitään ruikuttaneet, kuhan totesivat ettei löydy naista yliopistolta. Juu, niin mitä sitte, aika turha juttu

Vierailija

Jos näkisitte niitä teekkarinaisia niin ymmärtäisitte mitä tuo "ei ne ole mieleisiä" tarkoittaa... tosin kyllä siellä muutama helmikin on seassa.

Vierailija

No, Lappeenrannassa miespuolisia opiskelijoita on yli 3/5 koko kaupungin opiskelijapopulaatiosta. Saattaahan se siis olla hieman vaikeaa.

Vierailija

Olisi hirveen mielenkiintoista tietää, miksi ne eivät ole mieleisiä. Ulkonäkö vai esim. älykkyys... Nimittäin ne nätit tytöt käyttävät ulkonäköönsä yleensä paljon aikaa ja rahaa, joten omaan ulkonäköönsä 0% panostava ei oikein voi sellaista itselleen vaatia. Tää tuntuu kuitenkin olevan aika yleistä miehillä.

Itekin lasken kaloreita, käyn lenkillä, treenaan kunnon hikitreenin muutaman kerran viikossa, huolehdin hiusten terveydestä ja vaalennan niitä hieman, hoidan ihoani, käytän piilareita vaikka ne maksaa helvetisti ja meikkaan toisinaan. Pyrin myös pukeutumaan kivasti. Minulla on oikeus vaatia samaa panostusta myös poikaystävältäni, koska fyysinen viehätys on osa suhdetta. Toki lihaskunnosta ja terveellisestä ruokavaliosta tulee pitää jo yleiskunnon takia kiinni.

Vierailija

No minä en naista löytänyt amiksestakaan, vaikka opiskelin parikin ammattia ja kumpikin hyvin naisvaltaisia. Koulujen jälkeenkään ei ole naista ollut. Ei me kaikki miehet vaan kelvata kenellekään. Pakko vaan tottua tähän yksinäisyyteen.

Vierailija

Suomessa sekä miehet että naiset on nykyään aivan älyttömän nirsoja. Unelmafantasia on saatu internetistä ja vaikka mistä niin ei varmaan kenellekkään kelpaa kukaan. Ei myöskään kestetä arkea tai mitään vastoinkäymisiä tai mokailuja. Säälittää.

Vierailija

Olen opiskellut naisena miesvaltaista alaa. Miesvaltaisille aloille yleensä hakeutuu ne vähän erikoisemmat (gootit sun muut) naiset ja sitten ne "vähemmän kauniit" naiset. Toki siellä saattaa joukossa olla muutama perinteinen kaunis nainen, mutta harvemmin he ovat sinkkuja. Eli jos naismakuna ei ole gootti tai sellainen pyöreä meikkaamaton nainen, niin käteensä joutuu tyytymään. Ne kauniit tyttöset menevät yleensä opiskelemaan kauppatieteitä tai lakia. Mutta pakkoko sitä se nainen on sieltä koulun penkiltä löytää. Kyllä niitä muuallakin tapaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei ole odotukset kohdanneet todellisuutta? Joskus kannattaisi miettiä myös, olisko ittessä vika.

Eihän naisetkaan peiliin katso, vaan ovat kollektiivisesti sitä mieltä, että omat ahneet vaatimukset, joissa miehen arvo lasketaan työssä ja rahassa, ovat täysin oikeutettuja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat