Miksi viette lapsen heti lääkäriin, jos vähän kuumetta?

Vierailija

Ei ihme, jos palvelut ruuhkautuvat ja superbakteerit jylläävät kun joka risahduksesta sännätään lääkäriin. Jos lapsella on kuumetta, annetaan kuumetta alentavaa ja huolehditaan, että lapsi juo. Suurin osa korvatulehduksistakin paranee itsestään ja kipuun riittää kipulääke. Lapsi säästyy turhalta antibiootilta.
Herätkää uusavuttomat!

Kommentit (9)

Vierailija

No joo... ymmärrän yskän. 

Esikoisen vein kerran ihan turhan takia, kun kuumetta oli ollut kolme päivää. Lapsi oli yksivuotias ja tosiaan ensimmäinen, niin ihan turhaa hätäilyä. 

Kuume ei edes mikään kovin korkea -- nukkui enemmän vuorokaudessa kuin tavallisesti, söi vähemmän jne. Ihan tavallinen flunssa siis. 

Sittemmin olen ollut järkevämpi. Enemmän valistusta tähän kai kaivattaisiin. Toisaalta ihmiset ovat niin hysteerisiä vauvojensa kanssa, että auttaako mikään valistuskaan?

Vierailija

Meillä lapsella oli yhteen aikaan vähän väliä korvatulehdus tai angiina. Puolen vuoden aikana taisi olla kahdeksan antibioottikuuria. Yhdenkin kerran lapsi halusi mennä itse pötköttämään sohvalle kesken päivän, mittasin kuumeen ja kun lämpöä oli 37,1, lähdettiin lääkäriin, josta tultiin kotiin apteekin kautta. Sairastelun syyksi paljastui nielurisoihin pesiytynyt bakteeri, josta päästiin eroon nielurisaleikkauksella.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Koska töihin tarvitsee lapun heti ensimmäiseltä päivältä, herää aasi!

Sen voi hakea sairaanhoitajalta, jolloin sinne lääkärille pääsee sellainen jolla on oikea tarve. Herää pahvi!
Tässä lienee ollut kyse siitä että se lapsi viedään sinne lääkäriin kuumeen takia, ei sen lippulapun takia...

Vierailija

En ole lasta vienyt kertaakaan lääkäriin kuumeen takia, eikä lapsi ole syönyt eläessään yhtäkään antibioottikuuria ja lapsi on sentään jo teini-ikäinen. Ehkä meillä on vain käynyt hyvä flaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat