Tähän ketjuun kilttejä vitsejä

Vierailija

Eli siis keksitään tai kerrotaan vitsejä, joita voitaisiin kertoa sekä lasten, että herkkien aikuisten kuullen. Vitsit eivät saa loukkata mitään ihmisryhmää, yksittäistä henkilöä, kansalaisuutta tai minkäänlaista ulkonäköä. Myös alapää- ja pissikakkavitsit ovat poissa laskuista.

Eli siis vitsejä, joita voisit kertoa asiallisissa tilaisuuksissa ja joista kukaan ei voi loukkaantua tai kukaan ei saa aihetta kiusata toista.

Kommentit (8)

Vierailija

Kaksi kakkaa leikki hiekalaatikolla, ripuli tuli kysymään pääseekö peliin. Kakat vastasivat: "Et pääse, täällä leikkii vaan kovat kaverit" :D

Vierailija

Olipa kerran AV-Mammanen. Hän pyysi toisilta mammoilta apua vitsien kertomisessa. Hän painotti, että vitsien pitäisi olla kilttejä. Maija-Mamma ja Aulikki-Äityli saivat idean. He kertoivatkin mahdollisimman ilkeitö vitsejä. Se oli Maijasta ja Aulikista hurjan hauskaa. Suorastaan nurinkurista. Hah hah haa!

Vierailija

3, totta, juuri tuollainen tämä palsta on joskus..

Mutta, se vitsi. Jouluvitsi, jonka en usko loukkaavan ketään:

Jouluenkelin tarina

Oli taas kerran jouluaatto ja pukki hermoili pajassaan, kun Petteri oli flunssassa, samoin puolet tontuista ja kaiken lisäksi lempimuki lipsahti käsistä ja hajosi osuessaan lattiaan.

Sitten pajaan astui jouluenkeli kuusen kanssa, ja kysyi mihin tämä laitetaan.

Hetken kuluttua muori astui pajaan ja näki kuusen omalla paikallaan, ja enkelin riippumassa kaavustaan sen latvassa.

Niin joulukuusen latvassa on joskus tähden sijasta enkeli.

Vierailija

Päivi ja Paavo Lipponen odottivat ensimmäistä yhteistä lastaan. Naistenlehden toimittaja kysyi, olisiko tyttö miuluisampi vaiko poika. Pariskunta vastasi onnesta ymmyrkäisenä, että sillä ei ole mitään väliä. Pääasia että lapsi on demari!

Vierailija

Kuka keksi sateenvarjon? Ruotsalainen insinööri Ella Umber.

Mistä päin Suomea lestadiolaisuus on lähtöisin? Helsingistä. Nimikin tulee Helsingin ranskankielisestä nimestä Le Stadi.

Vierailija

Norsu ja hiiri juttelivat. Norsu kysyi, että miksi hiiri on niin pieni. No, oon viime aikoina sairastellut, vastasi hiiri.

Vierailija

Skotlannninpaimenkoira söi kupistaan leseitä. Feija tuli paikalle ja tervehti koiraa: Hai, lese-Lassie!

Mitä saunassa ihmeteltiin? Vastapäistä miestä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat