Paljonko teillä menee rahaa jouluruokiin?

Vierailija

Arvio tai perustuen edellisen joulujen menekkiin. Kuinka moneksi päivää on syötävää?
Meillä menee noin 450€. Tosin joukossa on iso kinkku, joka menee lapsen perheelle. Ja samoin iso joukko laatikkoruoista.
Lihat ja kalat, mädit ja katkikset yms. Tosin ruokaa on viikoksi. Itse tehden. Tuosta summasta voi sellaiset 20€ vähentää foliovuoista, leivinpaereista yms.

Alkoon menee ehkä kaikkineen 100€. Osa jo hankittu. Osa myöhemmin ja viinit tuodaan matkalta. Ei kaikkia viinejä kuitenkaan.

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Jaa, ehkä parisataa euroa (sis. kinkku noin 50e).

Kyllä me tolla rahalla kolme päivää syödään.

-kaksi aikuista, kaksi lasta-

Vierailija

En tiedä, olen aina viettänyt sukujoulun. Annan mummulle 200e koska hän on hommannut kaiken. Aina on ollut mahtavat jouluherkut pöydissä juomineen. Toivon ettei nää joulut lopu koskaan:)

Vierailija

Saman verran kuin keskivertoviikonloppuna. Perinteiset jouluruuat on halpoja ja siten kompensoivat pari graavisiivua ja kylmäsavuporoa. Joulunakaan ei voi syödä määräänsä enempää, eli ruokaa varataan sen verran että viim. tapanina loppuu.

Vierailija

Pari viime joulua on mennyt 70€ + kinkku jonka hinta vaihtelee. Taloudessa siis 3 henkilöä ja tuolla hinnalla saadaan kolmeksi päiväksi ruuat.

Vierailija

Kinkku, josta 7 aikuista ja 3 lasta syö vaikka kuinka kauan. Jos tapanin jälkeen on kinkkua, siitä tulee pizzaa.

Ehkä 200-300 euroa menee. Osa tuo juustot, osa muuta. Laatikot ja leivonnaiset tehdään itse.

Joopajoo1

Ruokiin yleensä 0€ ja alkoholijuomiin ehkä 20€. Ei syödä kotona, jos jotain kotona syödään niin senkin on äitini pakannut heiltä mukaan. Emme a) välitä jouluruuista ollenkaan b) vietä joulua kotona.

Vierailija

Ei mene enempää kuin tavallisina vapaapäivinä, jolloin syödään ateriat kotona, eli ei näy piikkinä talousbudjetissa. Jouluruokien valmistusainekset ovat hyvin edullisia. Ainoa vähän kalliimpi on muikunmäti, jota ostetaan aatoksi. Usein myös tulee ostettua tavallista kalliimpia juomia.

Vierailija

En ole koskaan laskenut. Se ostetaan mitä halutaan.

Useita satasia kuitenkin. Yleensä kolmen päivän ruuat ja juomat. Ei kinkkua, mutta kalapöytään satsataan enemmänkin. Laatikot joko teen tai ostan valmiina, fiiliksen mukaan.

Vierailija

Ei taida mennä normiviikonloppua enempää. Meidän joulupöydässä ei ole kaloja allergian takia emmekä välitä juustoista. Jälkiruokana on aina kunkin lempisuklaata. Kinkku ja laatikot ei ole kallista ruokaa.

Vierailija

Ei paljoa. Alle satku. Pieni kinkku, laatikot, pottuja, ehkä joku lämminsavulohi + lihapullia, rosollia. Torttuja ja pipareita.

Ei tykätä mistään lipevistä kaloista ym. Töistä saan varmaan pullon viiniä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat