Kakkatulppa ei tule ulos

Vierailija

Sattuu ja kirvelee. Auttakaa.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Pistä käteen kumihanska / kertakäyttöhanska, jos et sormin ilkene. Liukasta perusvoiteella. Kaivat sitten sormella sen paskatulpan suolesta pois. Pala palalta. Sen jälkeen helpottaa.

Vierailija

Itselläni sama homma, ja hain apteekista ruiskuja jotka eivät aiheuttaneet kun polttelua ja vähän tuli jotain ulos mutta ei se varsinainen tukos.
Sitten hain apteekista ihan suun kautta otettavia nappeja, en enää muista nimeä enkä voi nyt tarkistaa kun en ole kotona mutta taisin olla ruotsalainen lääke, tai ainakin oli ruotsinkielinen pakkaus. Oli vielä edullinen vaihtoehto! Otin illalla ka seuraavana aamuna olo helpotti onneksi.
Tuota oli siis jatkunut jo melkein viikon, hirveät tuskat ja vatsa meni muuten ihan löysälle tuon jälkeen, ja yritti sitten tulla sieltä väkisin läpi tuon tukoksen ohi. Ihan tuskaa. Hae ihmeessä apteekista jotain nappeja ja kokeile myös niitä ruiskeita, jos ne sinulla auttaisi. Niiden aiheuttama polttelukin on niin pientä siihen kokonaistuskaan verrattuna!

Vierailija

Kaikista paras keino : sanko väärinpäin pöntön eteen, meet pöntölle istuun ja jalat siihen sangon päälle. Ei muuta kuin paskaa punnaamaan! Irtoaa helposti!

Vierailija

Tälläisissä tilateissa välilihaa joudutaan usein leikkaamaan, mutta tärkeintä on että tilanne ei pitkity ja johda hapenpuutteeseen. Odota vielä hetki että olet väh. 5cm auki, sit tk:een.

Vierailija

Sinne voisi lykkiä vaikka kyrvällä niin paska lähtee liikenteeseen ja peniksen pää muuttuu kauniin jouluisan suklaanruskeaksi.

Maistuis varmaan aika monelle <3

Vierailija

Minä olen kerran kaivellut tukoksen itseltäni. Ei siinä pysty mitään muutakaan tekemään kun tulppa on huulilla. Sormi vaan sinne ja pieninä paloina ulos. Suosittelen kumihanskoja ja liukastetta. Kakka kynnen alla on ikävä asia.

Vierailija

Minullakin oli tänä aamuna kova iso paskapökäle jota sai tosissaan punnertaa ulos. Sen kovan paskan perässä tuli normi pehmeää paskaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat