Olenko paha ihminen, varastan dementoituneelta isältäni rahaa, mutta se tulee ihan oikeaan tarpeeseen

Vierailija

Eli ei mihinkään tupakkaan\kaljaan vaan ruokaan.
Tuntuu kamalalta ottaa häneltä rahaa mutta kun säilyttää laatikossaan n.3000 edestä seteleitä ja kysymällä ei anna vaan tiuskii että elätä aikuinen ihminen itsesi. Jäin työttömäksi eli rahaa ei ole.

Kommentit (5)

Vierailija

Tiedät itsekin että tuo on väärin, miksi edes kysyt? Sinulla on mahdollisuus saada työttömyyspäivärahaa, asumistukea ja toimeentulotukea, kyllä ne ruokaan riittävät.

Vierailija

Epärehellinen ja vastenmielinen olio ainakin olet. Käytät hyväksesi isäsi alentunutta kykyä arvioida rahavarojaan. Toimintasi on verrattavissa rollaattorimummojen ryöstöihin kadulla matujen toimesta. 

Varastaisitko muiltakin dementikoilta? Ei isäsi ole velvollinen antamaan sinulle rahaa yhtään sen enempää kuin tuiki tuntematonkaan. 

Palauta rahat, jos haluat ihmisarvon!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko varas paha ihminen?

Varkaus on ainakin rikos, vaikka isältään varastaisi.

Vaikka isältään? Eikö juuri pahin mahdollinen teko ole varastaa läheiseltä, joka on maailmaan saattanut, elättänyt ja kasvattanut? (Tässä tapauksessa tietysti kasvatus on ilmeisesti mennyt pahasti metsään. )

Vierailija

Tuo on heikomman tai avuttoman hyväksikäyttöä ja se on väärin. Jos isäsi on oikeasti dementoitunut, hänellä on edunvalvoja, jonka kanssa voit sopia asiasta. Ottamasi rahat voidaan ehkä katsoa lainaksi. Kerro myös mahd. sisaruksillesi asiasta. Ja kirjoita joka sentti ylös, jotta varastamasi rahat voidaan ottaa isäsi kuoleman jälkeen ottaa perinnönjaossa huomioon. Miksi käyttäydyt kuin lapsi ja näpistelet, kun voit käyttäytyä kuin aikuinen, eli avoimesti?

Se, että vanhuksella on kotonaan käteistä, voi olla hänen kannalraan käytännöllisin ratkaisu ja hän tarvitsee rahat omaan käyttöönsä.  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat