Masentaa, ku ei jassa laihduttaa.

Vierailija

Kohtalotovereita?!

Kommentit (10)

Vierailija

No jos ei jaksa niin ei jaksa, ei kukaan ole superihminen.  Tulee sekin päivä että taas jaksaa.  Itsestään voi pitää huolta muutenkin kuin laihduttamalla.

Vierailija

Muutat vain elämäntapojasi pikkuhiljaa, ei mitään laihdutuskuureja, joissa kituutat ja repsahdat sitten takaisin.. säännölliset ruoka-ajat, paljon kasviksia, täysjyväviljoihin siirtyminen ja veden juonti on jo edistys kohti tervettä vartaloa. Jos olet kova pikaruuan tai herkkujen perään, pidä kerran viikossa päivä jolloin voit yödä jotain mitä eniten himoitset, silloin sinun ei tarvitse luopua mistään. 

Vierailija

Elämäntapamuutos on kaikista hankalin. Etenkin, jos tykkää syödä juuri niitä ruokia mitkä ei ole terveellisiä. Eikä sekään auta, että kaikki muut päivän syömiset olisivat terveellisiä, jos yksikin on huono. Paino ei tipu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Niin älä turhaan koita laihduttaa, pröhistyisit kuitenkin takaisin !

Pröhistyisit :D

Täällä kans yks laihtumisen suhteen (melkein) luovuttanut. Keskityn kauneudenhoitoon ja korostamaan hyviä puoliani :)

Vierailija

On täällä. Tiedän, että laihtuminen on mahdollista (-20kg, projekti puolivälissä), mutta mun kohdallani se vaatii aina tietyn mielialan, stressittömän elämänvaiheen ja tarkan ruokapäiväkirjan. Se vaatii oman aikansa. Nyt on vaan kaikenlaista tohinaa, vuorotyötä, kyläilijöitä ja kyläreissuja ja joulukin tulossa. Ainahan sitä VOISI olla syömättä mitään, mut ihminen on niin kurja ja heikko ja suklaa liian hyvää. -__- Lenkillä käyn ja perusruokailut on kunnossa (en juo alkoholia enkä makeita juomia, "roskaruokaa" en syö jne.) eli elämäntavat on jo uomissaan. Mut aina välillä lipsahdan johonkin makeaan ja sit siitä kierteestä on niin hankala päästä eroon. Argh!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat