Tyhjä wilma :(

Vierailija

Meidän lasten wilmaan ei kirjata muuta kuin numeroita. Mitä lapset tekevät väärin kun opettajat eivät kommentoi heitä sanallakaan moneen vuoteen?

Kommentit (6)

Vierailija

Lapsi on nyt kolmannella luokalla ja ainoat wilma-viestit liittyvät jotenkin koulun järjestämiin tapahtumiin tms. Ikinä ei ole tullut mitään palautetta koulunkäynnistä. En siis tiedä, meneekö hyvin vai huonosti vai mitä jos en itse kysy.

Vierailija

No ehkäpä sun pitäisi kysyä! Ei se kuule ole pelkästään opettajan harteilla kertoa lapsestasi. Kyllä voi ihan olettaa, että vanhempana sua kiinnostaisi kysyä miten menee? Varaa vaikka ihan perinteinen vanhempainilta face to face open kanssa, sitten ainakin saat vastauksia.

Vierailija

No onhan tuo nyt epistä. Kyllä ope muistaa minua harva se viikko viestillä tekemättömistä kotitehtävistä. Nyt ei kun piilotat lapsen kirjat jos yrittää tehtäviä tehdä, niin kyllä se ope sut sitten huomaa.

Vierailija

Kai teillä joku vanhempainvartti on missä voit kysellä? Toiset opet käyttää wilmaa ahkerasti, toiset vähemmän...Ehkäpä lapsesi käyttäytyy ok, huomautettavaa ei ole, aika harvat vielä muistaa laittaa niitä positiivia palautteita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat