Start up -raha, osaako joku auttaa!

Vierailija

Jos saa start up-rahaa ja se myönnetään tietylle liikeidealle ja sitten käykin niin, että homma ei toimikaan, niin miten myönnetys rahan käy? Voiko liikeideaa lähteä muokkaamaan kesken kauden, tarkastetaanko TE-toimistolta että liikeidea on pysynyt kuosissaan niin kuin se heille on esitetty? Voiko yrittäjä alkaa tekemään ihan toista juttua,  jos mielessä on parikin toimivaa liikeideaa eikä osaa valita kumpaa alkaa toteuttamaan? 

Kommentit (2)

Vierailija

Muistaakseni kyseinen raha myönnetään vuodeksi kerrallaan. Sitä rahaa ei oteta "pois" jos homma ei toimi, mutta ei myönnetä enempääkään. Enkä nyt tiedä voiko ne siellä edes pilkun tarkkaan ketään seurailla että teet juuri jotain tiettyä. Yrittäminen on muutenkin aika ympäripyöreää. Nämä tiedot on toki aika hataria ja vuodelta miekka ja kirves kun minun isäni tuota yrittämistä yritti.

Vierailija

Samaan liike-ideaan ei saa uudestaan hakea startti rahaa. Itse en hakisi koko paskaa enää jos aloittaisin yrittämisen alalla jonka hallitsen. Ne muutamat sataset jaettuna kolmelle kuukaudelle eivät oikeasti olleet kuin haitta. Silloin joutui nimittäin henkilökohtaisesti viedä paperilla olevan starttiraha tilityksen työkkäriin. ja ne kaikki turhat keskustelut työkkärissä ja yrityskeskuksessa ja kahdeksana iltana kurssitukset markkinointi instituutissa(turhaa).. maksoi varmasti yhteiskunnalle enemmän kuin oli hyödyllistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat