Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tässä esimerkki siitä, miksi feminismi on sieltä

Vierailija

Ajatelkaapa, jos suomalainen mies puhuisi samalla tavalla aasialaisista naisista ja suomalaisista naisista. Pskamyrskyhän siitä nousisi. Mutta kun nainen esineellistää miehen, niin mitäpä se haittaa. sehän on vain itsenäisyyttä ja vahvuutta.

"Yliopistossa opiskeleva Tiina, 30, on tapaillut viimeisen kolmen vuoden ajan vain tummaihoisia miehiä. Monet suhteista ovat jääneet fyysisiksi, vaikka hän olisi halunnut seurustella miesten kanssa. Helppoja suhteet eivät ole olleet, mutta siitä huolimatta suhde vaaleaihoiseen ei Tiinaa enää houkuta.

”Nykyään minua ällöttävät valkoiset, lyhyet, karvaiset, suomalaiset miehet”, hän kertoo.

Taannoin suhde ecuadorilaiseen mieheen kaatui juuri siihen, ettei mies ollut tarpeeksi musta.  Ecuadorilaismiehen ihonväri ei vastannut Tiinan kauneuskäsitystä.

”Siinä on vain jotain kaunista, kun kuljettaa omaa valkoista kättään karvattomalla mustalla iholla.”

Afrikkalaisia miehiä tapaillessaan Tiina sanoo joutuneensa kohtaamaan pettämistä, valehtelua, rahan lainaamista ja epämääräisiä asumiskuvioita. Ne eivät ole häntä hätkäyttäneet.

Itsevarmuus, kaunis ulkonäkö ja ihonväri ovat ne seikat, mitkä tekevät Tiinan mukaan tummaihoisista miehistä kiinnostavia. Hän ei voisi kuvitella tapailevansa suomalaismiestä, jolla ei olisi koulutusta tai työpaikkaa, mutta maahanmuuttajien kohdalla se ei haittaa."

http://www.aviisi.fi/2015/11/kuka-rakastaa-mustaa-miesta/

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Tuo ei liity feminismiin. Jokainen seurustelkoon kenen kanssa haluaa, joillekin ihonväri on tärkeä kriteeri puolin tai toisin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuo ei liity feminismiin.

Sanoisitko noin myös silloin, jos suomalainen mies kertoisi suomalaisten naisten olevan ällöttäviä ja ihailisi aasialaisnaisten pieniä, hienoja piirteitä?

Vierailija

Mutta... ? Juuri tällaisten juttujen takia feminismiä vieläkin tarvitaan. 

En tajua nyt aloituksen ydintä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En tajua nyt aloituksen ydintä. 

Aloituksen ydin on se, että feministit eivät nosta tästä minkäänlaista kohua, koska puhujana on nainen. Jos puhujana olisi mies, kohu olisi valmis.

Bunny Boy
Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Lainaus:
Ajatelkaapa, jos suomalainen mies puhuisi samalla tavalla aasialaisista naisista ja suomalaisista naisista.

Oletatko oikeasti, että feministien mielestä naisia saa esineellistää, kunhan he ovat aasialaisia? Tuon jälkeen en kyllä haluaisi kuulla aloittajan puhuvan yhtään minkäänlaisista naisista.

Vierailija

"Yliopistossa opiskeleva Jorma, 30, on tapaillut viimeisen kolmen vuoden ajan vain aasialaisia naisia. Monet suhteista ovat jääneet fyysisiksi, vaikka hän olisi halunnut seurustella naisten kanssa. Helppoja suhteet eivät ole olleet, mutta siitä huolimatta suhde vaaleaihoiseen ei Jormaa enää houkuta.

”Nykyään minua ällöttävät valkoiset, lyhyet, persjalkaiset, suomalaiset naiset”, hän kertoo.

Taannoin suhde suomalaiseen naiseen kaatui juuri siihen, ettei nainen ollut tarpeeksi naisellinen.  Suomalaisen naisen naisellisuus  ei vastannut Jorman naisihannetta.

”Siinä on vain jotain mikä aasialaisen naisen käytöksessä ja olemuksessa viehättää.”

Itsevarmuus, kaunis ulkonäkö ja luonne, naisellisuus ovat ne seikat, mitkä tekevät Jorman mukaan aasialaisista naisista kiinnostavia. Hän ei voisi kuvitella tapailevansa suomalaisnaista"

Vierailija

Miten tämä liittyy feminismiin?? Milloin aasialaiset naiset ovat lakanneet olemasta vähemmän naisia kuin suomalaiset naiset :D mun puolesta Jormat pitäköön henk.koht. naismieltymyksensä ja Tiinat henkilökohtaisen miesmieltymyksensä. Ap olet huvittava,tämä oli ehdottomasti tämän provopäivän typerin aloitus :'D

Vierailija

Miten niin tuo Tiina on feministi? Ei missään väittänyt niin olevansa, eikä koko juttu käsitellyt feminististä aatetta millään tavalla. Vai ei kai tässä nyt ollut kyse siitä, että ap kokee feminismiä olevan se, että nainen voi tuntea enemmän vetoa tumma- kuin vaaleaihoiseen mieheen? Että nainen voi ihan yksilönä päättää kenestä kiinnostuu ja kenestä ei?

Ap, kerro nyt mikä tekee Tiinasta feministin (tai Jormasta sovinistin)? Tiina nyt vaan tykkää afrikkalaisista ja Jorma aasialaisista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Hän ei voisi kuvitella tapailevansa suomalaismiestä, jolla ei olisi koulutusta tai työpaikkaa, mutta maahanmuuttajien kohdalla se ei haittaa."

En ole tästä yllättynyt, kaksoisstandardit ovat olemassa monissa muissakin asioissa, suomalaisilta miehiltä vaaditaan monessa suhteessa enemmän kuin ulkomaalaisilta tai maahanmuuttajilta. Tiina on aika perinteinen suomalainen nainen siis.

Monet naiset ovat valmiit sietämään vaikka mitä jota he eivät hyväksyisi tai sietäisi suomalaiselta mieheltä. Rima tuntuu myös olevan paljon alempana ulkomaalaisten ja maahanmuuttajien kohdalla. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ohan tää rasistista miten päin tahansa, mutta ei tähän kyllä feminismi liity millään tavalla

Miksi ei liity? Feminismin keskeisiä ideoita on esineellistämisen vastustaminen ja tuossa mies esineellistetään erittäin räikeästi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat