Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yksityisellä työskentelevät lähihoitajat, miksi annatte työnantajienne kyykyttää itseänne?!

Vierailija

Huimaa voittoa tekevät hoiva-alojen osakeyhtiöt kyykyttävät hoitajia ja irtisanovat vakituisia työntekijöitä jatkuvien "säästöpaineiden" vuoksi. Todellisuudessa osakeyhtiöiden tavoitteena on vain tehdä jatkuvasti lisää voittoa osakkeenomistajille ja hoiva-alan yrityksillä meneekin tänä päivänä taloudellisesti paremmin kuin koskaan. 

Hoiva-alojen matalimmin koulutettu väki vaan sinisilmäisesti uskoo kaiken mitä heille kerrotaan, eivätkä osaa kyseenalaistaa. Surullisinta on, että työntekijät eivät osaa edes googlettaa työpaikkansa taloustietoja (yrityksen nimi + sana 'taloustiedot'), vaan uskovat työpaikkansa väitettyyn köyhyyteen ja säästöpaineisiin. Hirveää seurata sivusta, kuinka vähän hoitoalan ammattilaisia kiinnostaa tarkistaa faktoja, kaikki on vaan että "kyl se varmaan on niin, koska niin meille sanottiin" ja omista eduista luovutaan nöyrästi, vaikka terveyden menettämisen kustannuksella.

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Jaahas, vai niin. kellehän tää nyt on osoitettu ja miksi? Jotain sitä palkkansa eteen yksityiselläkin joutuu tekemään?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jaahas, vai niin. kellehän tää nyt on osoitettu ja miksi? Jotain sitä palkkansa eteen yksityiselläkin joutuu tekemään?

Oon ruokapalveluyrittäjä alalla ja kuunnellut satojen hoitajien itkuja monessa eri hoiva-alan yrityksessä. Kun työmäärä kasvaa ja edut katoaa, mutta eivät osaa pitää puoliaan. Erittäin yleistä naisvaltaisella hoiva-alalla. ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat