Elisa viihde

Vierailija

Millainen on? Kannattaako ottaa?

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä myös.

Toimii erinomaisesti, tallennustilaa on valtavasti ja elokuvanvuokraus helppoa. Vaatii tietysti sen netin eli jos nettiliittymä ei pelitä ei pelitä Elisa viihdekään.

Minäkään en antaisi enää pois.

Vierailija

  Elisa viihde  poistaa kaksi vuotta vanhemmat tallenteet (aiemmasta mainonnastaan huolimatta) joten oma tallentava digiboxi on parempi sellaisille tallenteille, jotka meinaa katsella sitten kun on aikaa tai vaan säilyttää mahdollista tulevaa tarvetta varten.

Pikkasen tarpeetonta maksaa melken neljäkymppiä kuussa jostakin ajansiirrosta tai tilapäisestä tallennuksesta.  Joitakin ohjelmia ja tärkeistä tapahtumista tehtyjen ohjelmien tallennuksia kun haluaisi säilyttää hyvinkin kauan.

Kansakunnan muistin tulee vissiin olla enää kaksi vuotta.

Vierailija

Sama 2 vuoden sääntö koskee kaikkia vastaavanlaisia palveluita.

Meillä oli DNA mutta kevään ongelmien myötä vaihdoimme elisaan. Vähän parempi (siis vähän!) kuvanlaatu eikä muita ongelmia. Katselemme selaimella tietsikan kautta, josta hdmi kaapeli telkkariin.

Jos ei ole omaa tallentavaa digiboksia niin sitten tekijänoikeusmafian painostuksesta saat tv - ohjelman vain vuokraan kahden vuoden ajaksi. Jos taas on oma boksi niin se yleensä jumittaa juuri silloin kun pitäisi nauhoittaa jotakin tärkeää.

Kiitä tästäkin Teostoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat