Foliohatut, miksi elintarviketeollisuus mielestänne vääristelee tutkimuksia?

Vierailija

Lueskelin hämmästyneenä tuota yhtä ketjua jossa jotkut aivan tosissaan väittävät, että natriumglutamaatti ja aspartaami ovat myrkkyjä ja että elintarviketeollisuus vääristelee tutkimuksia.

Miksi he tekisivät niin? Eikö olisi vain helpompi lopettaa niiden käyttäminen ja korvata ne muilla jos ne ovat vaarallisia?

Perustelut noille syytöksille ovat vielä sitä tasoa, että huomaa kemian tuntien jääneen nuorena väliin. Tiede ei ole mielipideasia vaan perustuu faktoihin ja kokeisiin. Jotenkin tuntuu oudolta, että jos lukuisissa puolueettomissa testeissä ei ole ongelmia esiintynyt, uskotaan silti jotain huuhaata mikä ei perustu mihinkään konkreettiseen vaan on puhdas uskomus.

Kommentit (10)

Vierailija

Siksi niitä ei korvata koska riittävän moni ei maksa aidoista kunnon raaka-aineista tehdyistä elintarvikkeista. Siksi valmistuksessa korvataan hyvät raaka-aineet halvoilla kemikaaleilla. Ei siinä ole mitään foliohattumaisuutta tms. Niin se vain menee. Teollisuuden pitää tehdä rahaa ja me kuluttajat ostamme mieluummin halpoja laimennettuja tuotteita. Eihän esim glutamaattia tarvita jos käytetään hyviä aitoja mausteita.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Siksi niitä ei korvata koska riittävän moni ei maksa aidoista kunnon raaka-aineista tehdyistä elintarvikkeista. Siksi valmistuksessa korvataan hyvät raaka-aineet halvoilla kemikaaleilla. Ei siinä ole mitään foliohattumaisuutta tms. Niin se vain menee. Teollisuuden pitää tehdä rahaa ja me kuluttajat ostamme mieluummin halpoja laimennettuja tuotteita. Eihän esim glutamaattia tarvita jos käytetään hyviä aitoja mausteita.

Tämä. Eikä siihen tarvita foliohattua.

Vierailija

Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

Tutkimuksen teettäjä myös odottaa saavansa omaan agendaansa sopivan tutkimustuloksen. Mikäli tulos ei ole sellainen, sitä ei julkaista.

Aivan yleinen käytäntö koko maailmassa ja kaikissa tutkimuksissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat