Lasu? 4- ja 6-vuotiaat keskenään kotona.

Vierailija

Naapurin yh päästää lapset keskenään kauppaan maito-ostoksille. Ovat myös keskenään pihalla, ja joku sen kerran ovat olleet kaksin kotona kun äiti on töissä. Äidillä on tosin työ kodin vieressä, ja lapsella puhelin. Mutta silti.

Ajattelin soittaa heti maanantaina ja tehdä ilmoituksen. Ei noin pienet pärjää keskenään!

Kommentit (6)

Vierailija

Ai. Meidän 5-vuotias osaa myös käydä kaupassa, olla yksin pihalla, ja myös kotona hetken. On siellä kotona turvallisempaa kuin ulkona.

Eiköhän nuo lapset ole kaikki yksilöitä. Jotkut osaavat, jotkut ei.

Vierailija

Onko kauppaan jokin ikäraja? Jos kauppa on aivan lähellä, niin miksi ei voisi käydä ostamassa maitoa. Kouluunhan tuo vanhempi jo menee, ellei jo ole. 

Tuossa muuten meidänkin pihalla on tällä hetkellä 6- ja 4-vuotiaita leikkimässä keskenään. Enpä ole ajatellut tehdä lasua. Aivan tavanomainen ikä aloittaa itsenäinen ulkoilu. 

Kuka kykkii hiekkalaatikon reunalla tuon ikäisten kanssa. En minä ainakaan koskaan muuten kuin tietysti, jos mentiin kauemmaksi leikkipuistoihin. 

Mitään muuta et lasulla saa aikaiseksi kuin pahaa mieltä perheeseen. Mutta sitä kai haluatkin. 

Vierailija

Nelivuotias on ehdottomasti liian pieni olemaan ilman tolokun ihmisen valvontaa. Kuusivuotias ei ole vielä valmis pienemmän sisaruksen hoitajaksi. Työpäivä kestänee kuitenkin useamman tunnin... Eikä oikein kuusivuotiaskaan ole valmis koko päivän yksinoloon, saatika pienemmän kanssa yhdessä.

Vierailija

Alle kouluikäisiä ei tule jättää keskenään selviämään! 6 vuotias ei voi olla vastuussa 4 vuotiaasa kun äiti on töissä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat