Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsi juoksee sisällä

Joskus ulos

Naapurin 2- vuotias aloittaa lattian tamppaamisen aamuisin kello kuusi. Onpa mukava herätä vuorotyöläisenä joka aamu siihen aikaan jump jump tömp tömp ääneen. Lisänä tulevat kiljumiset ja molotus siansaksalla. Asiasta on huomautettu, valitettu ja ilmoitettu isännöitsijälle. Mutta ei...pentu vain jatkaa...

Kommentit (9)

Vierailija

Hanki apteekista kunnon korvatulppia,kerro mihin tarvitset,niin saat varmaan kunnolla eristäviä.Itse tein vuosikymmeniä vuorotöitä,ja aina aamulla laitoin tulpat korviin.Ei häirinnyt,vaikka taloyhtiössä tehtiin välillä remonttia ja siippani sai katsella vaikka televisiota,ei haitannut.Tosin kaikille tulpat eivät käy,mutta kokeile kumminkin.Ymmärrän hemmetin hyvin,miltä tuntuu,kun illalla on taas oltava skarppi ja päivä menee talon ääniä kuunnellessa.

Vierailija

Tämä on näitä kerrostalossa asumisen varjopuolia.

Parivuotias on herätessään täynnä tarmoa ja energiaa, aika vaikea ellei mahdotonta on sellaista pitää hiljaisena. Kokemuksesta tiedän, että se juoksemisen kieltäminen tehoaa vain sen pienen hetken.

Korvatulppia, siis kunnollisia sellaisia, minäkin suosittelen.

Vierailija

Valittaa saa vaikka mihin mutta lapsista lähtevät äänet ovat normaaleja elämän ääniä joille et mitään mahda. Joten ei auta sinun muuta kun hankkia korvatulpat tai muuttaa muualle.

Vierailija

Elämisen luonnollisia ääniä! Ei ihme, etteivät valitukset tuota mitään tulosta, lapsi saa temmeltää kotonaan, mikäli nyt ei ihan vasaralla paukuta lattiaan. Juoksu on parivuotiaan luonnollinen kulkutapa. 

Huono äänieristys teillä. Kaksivuotias on kuitenkin hyvin kevyt ihminen. Eli muuta pois, kuten on jo ehdotettu tai sopeudu tilanteeseen. 

Mullakin on päällä lapsiperhe, jonka nuorimmainen on parivuotias. Kyllä heistä ääntä lähtee, mutta jotenkin ei ole minua haittaavaa ääntä ollenkaan. Lapsen on hyvä olla, kun normaalia liikkumista ei sen kummemmin rajoiteta. Annoin minäkin aikoinaan lasteni hyppiä ja juosta sisälläkin. 

Tosin asuimme ensimmäisessä kerroksessa. Lapsiperheiden pitäisikin mahdollisuuksien mukaan aina valita pohjakerroksen asunto. Ylöspäin äänet ovat vain murto-osa siitä, mitä alaspäin rakenteissa. 

Vierailija

Mäkin sanoisin että teillä on huono äänieristys. Me asutaan kerrostalossa, ja ylä- sekä alakerrassa asuu lapsiperhe (ylhäällä kolme pientä lasta) eikä sieltä koskaan kuulu häiritsevää melua.
Hanki vaikka korvatulpat, mutta älä tee noita valituksia. Uskon, että äitiä harmittaa kovasti että lapsensa häiritsee naapuria, mutta kyllä tuon ikäisen lapsen elämään kuuluu juokseminen ja välillä huutoilakointikin. Siihen ei sinun valittamisesi auta, turhaa mielipahaa äidille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat