Lamu-saari Kenian rannikolla. Kuka käynyt? Minkälaista ryhmää siellä käy lomalla. Nuo resortien ja bungalowien hinnat ei ole missään suhtee...

Vierailija

Sehän on siis Afrikkaa. Joten jonkun bungalowin rakentaminen sinne, kuten kuvistakin näkyy, bambusta ja betonista ei VOI maksaa kovin paljon. Samoin se, että sinne saadaan food and beverage. No, makea vesi ja viemäröinti voi olla kallista.
Minkälaista ja minkämaalaisia siellä käy lomailemassa? Suorempana kysymyksenä että eihän venäläiset ole sitä vielä keksineet?
Lennot näytti kestävän sen minkä kestää, kahdella pompulla pääsisi paikalle.

Toinen vaihtoehto meillä olisi Malediivit, jonne lennot kestää yhtä kauan, mutta hotellien hinnat edullisempia.

Onko kokemuksia tai mielipiteitä, että kummankohan ottais? 10- 12 päivää tammikuun lopussa, 2 henkeä, mies ja minä.

Kommentit (5)

Vierailija

Lamu ihana! Unescon maailmanperintöluettelossa. En matkustaisi nyt poliittisen tilanteen vuoksi. Malediivit ihanat myös. Turvallisempi matkakohde tällä hetkellä.

Tuolla asenteella ei kyllä kannata matkustaa Ruotsinlaivaa kauemmaksi.

Käyttäjä342
Seuraa 
Liittynyt25.11.2015

Vierailija kirjoitti:
Kyllä unohtaisin tuollaset kohteet samantien! Yksinäiset saaret ja syrjäiset resortit ovat terroristien suosituimpia kohteita.

Mitä, ihanko totta?? Miksi juuri ne? Olen tässä suunnitellut nimenomaan matkaa jonnekin syrjään ja kivaan pieneen resortiin. Luulin että terroristit nimenomaan haluaa paljon näkyvyyttä ja mitä enemmän länsimaisia uhreina ja paikalla muuten vaan, niin sitä parempi.

Nyt meni kyllä tammikuun lentosuunnitelmat vähän uuteen tarkastaeluun. Ei sillä,, että olisi ihan pakko lähteä jos tää näyttää menevän kovin tuuliseksi tää oleminen, mutta silti.

Onko joku muukin kuullut tästä että syrjäiset resortit on niin suositumpia kohteita?

Mitkä sitten olisi sellaisia kohteita, jonne uskaltaisi lentää. Lämpöä ja valkoista hiekkarantaa kaivataan...

Vierailija

En mä ainakaan uskaltaisi lentää nyt yhtään mihinkään. Isisin kostolistalla on niin iso osa maailman valtioista, ja ne jotka ei ole, niissä on paljon muita ongelmia. Kenia ei ehkä tässä mielessä ole huono vaihtoehto, mutta Afrikan edustan saaret muista syistä turvattomia. Suosittelisin matkustamaan vaikka Lappiin, lämpimiin maihin pääsee valitettavasti vain lentämällä ja valitettavasti kaikki kansainväliset lentokentät taitavat olla nyt kohteita.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä unohtaisin tuollaset kohteet samantien! Yksinäiset saaret ja syrjäiset resortit ovat terroristien suosituimpia kohteita.

Ei se kohde vaan matkanteko. Mikä lentoyhtiö, minkä valtioiden yli lentää, missä kentillä välilaskut. En varaisi lentoja ennen kuin tilanne rauhoittuu. Kaikki vähänkään isommat lentokentät pelottaa, ovat helppoja kohteita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat