Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostin 16v pojalleni ja hänen kaverille olutta laivalla - pojan kaverin äiti raivostui ja kielsi

Vierailija

poikani kaveria tapaamasta enää poikaani. Onko mielestänne lievä ylireagointi? Oltiin siis LAIVALLA ja ostin molemmille pojille six-päkit olutta. Molemmat pojat ovat oikein fiksuja ja vastuullisia. Joivat oluensa hytissä suurimmaksi osaksi, loppuajan olin kokoajan tietoinen missä päin laivaa he liikkuvat. Kyse on kuitenkin jo 16-vuotiaista, joten olisin aika yllättynyt jos olisi tälle pojalle ensimmäinen kerta kuin alkoholia nauttii.. Ja herranen aika laivalla on tarkoituskin vähän irrotella ja hullutella! Sitä paitsi tuollaiset kiellot, että ei saa tavata kaveria, kuuluvat lähinnä eskari-ikäisille mielestäni.

Olenko "paska äiti" kuten tämä nainen niin kauniisti minua kutsui vai ylireagoiki hän?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Olisi kannattanut kysyä tältä äidiltä, alaikäisestä kuitenkin kyse. Vanhemmat päättävät rajat omalle lapselleen. Näin ajattelen vaikka omani saikin jo pari kolme juomaa juoda ton ikäisenä.

Vierailija

No ensinnäkin olet rikollinen välittäessäsi alaikäisille alkoholia. 

Ja ilmeisesti olet itse aikamoinen alkkis, kun elät harhakuvitelmassa, että kaikki 16-vuotiaat olisivat vanhoja happoja. Toisin kuin luulet, nuorten täysraittius on nykyään melko yleistä. 

Six pack on aikamoinen määrä kerralla huitaistavaksi - erityisesti, jos poikasi kaveri ei ole aikaisemmin juonot (toisin kuin ilmeisesti oma poikasi), niin on mahdollista, että tuo alkoholimäärä on aivan liian suuri. 

Olisin kyllä suuttunut myös. 

Vierailija

Jos turvallisesti haluaa OMAA nuorta tutustuttaa alkoholiin niin paikka on koti tai joku muu luotettava paikka. Ja sixpack on jo kyllä aika paljon. Miksi mielestäsi juuri siihen tilanteeseen sopi alkoholi? Eiköhän nuoret ois (sokeri)humaltuneet ihan tarpeeksi tax freen herkuista, miksei se olisi riittänyt..

Olisithan voinut sallia mieluummin buffet-ruoan kanssa lasin, pari olutta. 

Vierailija

No eihän tuo reaktio nyt mitenkään normaali ole. 16-vuotiaat juovat vähän vahvempiakin kuin olutta.. joka viikonloppu. Paitsi tietysti ne AV-mammojen pikkuiset kullannuput, ketkä saavat 18 vuotissyntymäpäivänään ensimmäisen kerran maistaa kotikaljaa ja tyttö/poikaystävät on kielletty ennen kuin täyttävät 25v.

Vierailija

Lasta saisi tavata, mutta teillä ei enää saisi kyläillä missään tilanteessa. Olet toiminut todella väärin ja vastuuttomasti.

Vierailija

Paska äiti. Sä kävelit sen poikas kaverin vanhempien kasvatusperiaatteitten yli. Äitinä en ole ostanut kellekään lapselleni alkoholia, nyt ovat kaikki jo täysi-ikäisiä ja sama tyyli on heillä jatkunut, eivät ole hakeneet alaikäisille kavereilleen. Entä jos joku hakee sun pojallesi tiukkaa viinaa, hyväksytkö sen?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat