Rollaattorimummun kiukuttelu bussimatkasta

Vierailija

Tässä yksi aamu Hesaria lukiessa heräsin lukiessani yleisönosastossa yhden vanhemman naisihmisen kirjoitusta. Ensin vaikutti siltä, että hän halusi tuoda kaikkien tietoon, miten mullistavan hyvä kapine rollaattori on, kun vanhempi ihminen pääsee sen avulla liikkumaan omatoimisesti ja mukavasti.

Jutun loppua kohti alkoivatkin todelliset motiivit löytyä. Mumma oli pahoittanut syvästi mielensä siitä, kun hän oli tulossa bussin kyytiin ja siellä olivatkin jo kahdet lastenvaunut, eikä kuski päästänyt häntä mukaan. Mummo oli kärtsänä ja totesi, että hänellähän pitäisi olla etuoikeus.

Pitäis varmaan rustata ystävällinen vastaus, että dösäpaikat menevät periaatteella sille joka ensin ehtii ja jolle kuski siunauksensa antaa. Kyytiin päässeen ei tarvitse väistää. Toki on kohteliasta tehdä tilaa ja jäädä esim. pysäkkiä paria aikaisemmin pois, jos tietää ehtivänsä ja jaksavansa. Mutta pakko ei ole. Koirien ja bassoviulujen ei tarvitse väistyä vankkureiden tieltä, eikä vankkureiden tarvitse väistyä trollikan tieltä.

Kommentit (1)

Vierailija

Näinhän se on. Aika paha heittää joku ulos bussista kesken matkan. Osassa busseissa on kuitenkin keskipaikalla invamerkki ja siihen on etuoikeus ainakin pyörätuolilla. Siinä seisoo vaunu omalla vastuulla eli riskillä jäädä pois kesken matkan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat