Yksi alempana jo murehti omaa joulunviettoaan ja tämän myötä tuli mieleen, että

joulu on taas

antaisitko sinä oman lapsesi ( alakoulu-ikäinen) lähteä itsekseen joulunviettoon mummolaan, jos muu porukka jää kotiin? Ja teillä olisi kunnon syy jäädä kotiin jouluksi miksi ette itse voisi mummolaan mennä.

Täällä on tänä vuonna tämmöinen joulu tulossa ( itsellä la niin lähellä joulunpyhiä, että en lähde joulunpyhiksi enää minnekään kyläilemään). Mutta en halua koululaiselta kieltää joululoman viettämistä itsekseen mummon ja papan seurassa. Kyllähän lapsi mummolassa hyvin tulee toimeen ja me taas täällä kotonamme. Tosin sitä en anna lapselle periksi, kun hän haluaisi olla koko joululomansa mummolassa. Sanoinkin tässä hiljattain mummolle, että tuokaa lapsi takaisin uudenvuoden-viikon loppupuolella. Että pitää lapsen olla kotonakin joululomalla.

Kommentit (5)

Vierailija

Miksi joulua pitää viettää kotonakin? Onko teillä jotain suunnitelmia loppulomalle? Jos ei niin miksei hän voisi olla mummolassa koko lomaansa jos niin haluaa kun suurimman osan ajastahan hän kumminkin viettää kotona. Anna lapsen nauttia mummon täydestä huomiosta vielä viimeisen kerran ennen kuin pikkusisarus tulee ja vie kaiken huomion

alkuperäinen

Siksi en haluaisi että hän on koko lomaansa mummolassa, koska pitää mummolla ja papallakin olla oma aikansa.  Kyllä se kuitenkin saattaa aika "sutinaa" olla kun muksu siellä on, vaikka hän onkin jo koululainen.   Niin saavat sitten taas hengähtää rauhassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat