Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tori myyjä myi toiselle?

pidä tunkkis

Ihme touhua torissa. Laitoin myyjälle viestin, että ostan tavaran, soitan pian sopiakseni maksusta. Myyjä vastasi heti, että "sopii". Kuitenkin puolen tunnin päästä myyjä ilmoitti tekstarilla että TUOTE MYYTY TOISAALLE.

Jäi paska maku suuhun.

Kommentit (5)

Vierailija

No mikset heti viestissä sopinut maksuasioita? Moni ostaja sanoo että soittaa "pian" tai laittaa "myöhemmin" viestiä sitä koskaan tulematta, moni katoaa kuin tuhka tuuleen, joten en itsekään mielellään jää näitä "kohta"-tyyppejä odottamaan jos joku toinen saa hoidettua asiat heti. 

Vierailija

Minulle näin on käynyt usein ja siitä huolimatta, että maksusta ja toimituksesta on sovittu hyvinkin tarkasti. Kerran jopa tarjouduin maksamaan tavaran heti myyjän tilille ja hakisin tavaran parin päivän kuluttua. Myös Huutonetissä voitin kerran huudon jolloin myyjä ilmoitti, ettei myy sillä hinnalla. Kerran taas voitin huudon pienellä hinnalla, kyse oli todella vähäarvoisesta ja alunperinkin halvasta tavarasta.  Myyjä ei vastannut sähköposteihi eikä puhelimeen mutta parin viikon kuluttua sain negatiivisen palautteen koska en ollut lunastanut huutoani.  Kyllä näitä sattuu, Huutonetissä voi sentään antaa negatiivisen palautteen mutta eipä tuo korvaa sitä menetettyä kauppaa.

app

Koska oli vielä kovin varhaista. Laitoin tekstarin aamulla ennen kuutta, ajattelin etten häiritse soittamalla (jos myyjä nukkuu tai kahvit kesken...) ja aioin tosiaan soittaa kunhan kahvit juotu.

Tämä siis ap.

Aivan erilainen sattui joskus, ( samantyylinen tekstari-tilanne ) ja myyjä ilmoitti että "varaan sinulle tavaran siihen asti kun tarvitset, koska olit eka vastaaja"! Että ihan ihmisestähän se riippuu, toisilla on hyvät käytöstavat ja toiset ahneena myy ohi.

Vierailija

Mullekin on käynyt noin. Kyseessä oli kallis sohva, oltiin edellisenä päivänä sovittu, että tuovat sohvan kotiin (sanon nyt että lupasin tästä 50€ lisämaksua, ennenkuin joku alkaa nillittämään).

Ehdittiin viedä jo vanha sohva pois, sitten puolituntia ennen sovittua tuontiaikaa myyjä ilmoittaa, että myikin sohvan jollekin joka pääsi itse hakemaan. Jäi harmittamaan todella paljon, olisimme itsekin päässeet sohvan hakemaan laina-autolla jos olisin tiennyt että on siitä kiinni, mutta myyjä sanoi että mielellään tuovat.

Vierailija

Ikävä juttu, ja epäkohteliasta. Olikohan hänellä kokemusta näistä ostajista, joiden kanssa pitää "sopia maksusta" niin pitkän kaavan kautta että se maksaminen jää. Maksussa kun periaatteessa ei ole mitään sopimista; jos ostat, maksat. Muu on tinkaamista ja hyväksikäytön yritystä ja aika monen mielestä sellainen säätäminen vieraan ihmisen kanssa pienistä summista on rasittavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat