Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poikani ei saa olla parhaan kaverinsa kanssa

Vierailija

Poikani (10 vuotta) ei saa olla parhaan kaverinsa kanssa enää, mikäli eivät ota tämän kaverin 3 vuotta nuorempia veljiä (nämä nuoremmat veljet ovat siis kaksosia) mukaan. Näiden lasten äiti ilmoitti siitä meille tänään. En yhtään ihmettele, etteivät poikani ja hänen kaverinsa halua näitä kahta mukaan. Nämä nuoret kaksoset ovat käyneet meillä tasan yhden kerran ja eivätkä ole tervetulleita uudestaan. Ne nimittäin juoksivat joka paikkaan, availivat kaappien oveja, rullasivat mattoja lattioilta jne. Sen sijaan tämä poikani kaveri osaa käyttäytyä eikä ole samanlainen.

Mitä siis neuvoksi? Puhuin juuri puhelimessa tämän kaverin äidin kanssa ja hän totesi, että kyllä heidän pojat löytävät myös seuraa, joka ei ole noin kranttua ja joiden vanhemmat eivät ole noin takakireitä (viittaisi tällä siis minuun ja mieheeni). Olemme siis tämän kaverin äidin mielestä niuhottajia, jos emme halua koko veljessarjaa tänne vaan vain vanhimman lapsen.

Kommentit (10)

Vierailija

Siis selvennän: tässä lapseni kaverin perheessä on siis kolme poikaa: tämä 10-vuotias, joka on lapseni paras kaveri ja sitten tämän 10-vuotiaan kaksi veljeä, jotka ovat kaksoset ja ovat 7-vuotiaita.ttttt

Vierailija

Äiti haluaa näppärästi lähettää kaikki kolme poikaansa teille leikkimään.. Aika outo tilanne. Eiköhän kaksosilla ole toisistaan seuraa ja isoveljellä jo erit jutut kuin pikkuveljillä.

Ei tulis itsellä mieleenkään, samanikäiset pojat kun on. Molemmilla on omat kyläilykaverit.

Vierailija

Ei voi olla totta, ei mitenkään. Jos on niin voi huoh. Toivottavasti äiti on tyytyväinen kaverien välien rikkomiseen. Pitäkööt kakaransa kotonaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei voi olla totta, ei mitenkään. Jos on niin voi huoh. Toivottavasti äiti on tyytyväinen kaverien välien rikkomiseen. Pitäkööt kakaransa kotonaan.

On totta, valitettavasti. Kävin juuri lohduttelemassa omaa poikaani ja lupasin, että selvittelen vielä asiaa - en vain oikein tiedä, mitä tälle mahdan.

Vierailija

Jos ne kaksoset kerran löytävät muka helposti muutakin seuraa, miksi ne pitäisi teille lähettää jos eivät ole edes yhtä hyviä kavereita poikanne kanssa kuin vanhin... Ihme touhua heiltä, 10-vuotias on aika iso jo muutenkin ja varmasti ärsyttää jos ei saa itse päättää ketä pyytää kylään.

Vierailija

Taitaa se äiti haluata laatuaikaa eli olla yksin kotona. Älä vaan anna periksi sillä ne kaksoset pärjää kahdestaankin. Kyllä se äiti antaa periksi, kun huomaa että sitten on kaikki kakarat kotona.
Mulle on vaan kerran käynyt noin ja siinä oli juuri siitä kyse et äiti lähti shoppailemaan ja laittoi kummatkin kakarat meille kysymättä lupaa.

Vierailija

Vanhemmat ulkoistaa lastensa kanssa olon vanhimmalle lapselle. Törkeetä.

Kaksosista olisi jo toisilleenkin seuraa, mutta taitavat olla sen verran rasavillejä, ettei äiti uskalla heidän antaa olla kaksin.

Meidän tyttären bestiksen piti raahata kahta pikkusiskoaan aina mukana joka paikkaan. Hyvin käyttäytyviä olivat ei siinä mitään, mutta näillä isommilla tyttöillä ei ollut mitään yhteistä rauhaa, että saisivat olla täysin kahden.

Keskustelin asiasta näiden äidin kanssa ja tavallaan jo säälitti se mimmi. Heillä oli siis vielä kaksi nuorempaa ja äiti suomeksi sanottu halusi lepoa. Isäntä siellä ei osallistunut ollenkaan kotitöihin, saati ollut lasten kanssa. Kävi töissä, kiroili ja katto telkkaria - ei ryypännyt.

Joten tehtiin kompromissi, että mä voin ottaa vaikka kaikki likat kerran - kaksi viikossa pariksi tunniksi ja otinkin sitten. Tai vauvan tuo piti itsellään.

isommat tytöt sai olla ja mennä ja näiden muiden kanssa tässä touhuttiin omiamme.

Nykyään eivät enää ole sen miehen kanssa, se oli ruma ero. Teinejä nyt ja yhä bestiksiä. Tässähän ne tyttäret sitten toisinaan yhä pyörii, mun kanssa tai tyttären. Kaikki samassa sovussa.

AP sinuna vinkkaisin sinne kotiin päin, että ne kaksoset voisi varmaan olla kiinnostuneita omien aikuisten seurasta. Edes välillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat