Toisenlaiset äidit 18.11.

Vierailija

Herättääkö kommuunietävanhempiperhe keskustelua?

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

Mielestäni ihana idea! Ihmettelen vain kun ensin sanoivat että eihän sitä omaa tilaa tarvitse kuin makkarin verran, ja viiden minuutin päässä ilmoittivat että nyt on aika alkaa toteuttaa itseään ja muuttaa erilleen.
Yleisesti tämä kausi on ollut hieman pettymys. Ei ole kyllä montaa oikeasti mielenkiintoista jaksoa ollut, mutta pakko sanoa että tämä on kyllä mielenkiintoinen!

Vierailija

Epävakaan oloista lapsien kannalta. Itse varmasti ajattelevat omaavansa suuremmankin ideologian joka heitä ohjaa. Ulkopuoliselle näyttää vaan impulsiiviselle ja hörhölle. Toinen miehistä hyvin feminiininen, toinen taas etäinen. Eiköhän tässä toinen ole lapsen tekemisessä seurannut toisen perässä tarkoituksella.

Vierailija

Hauskoja tyyppejä! Olen itse ihan toisenlainen, paljon perinteisempi, joten vähän nikottelen näitä käänteitä, mutta en voi tuomita. Kuitenkin aikaihmisiä ja täyspäisiä, tuon verran saa hörhö ollakin :-)

Vierailija

Tuntuu, että tuossa on käynyt niin, että kaveripiiri on ohjannut elämää pitkälle aikuisuuteen. Ei ole välttämättä tehty omia valintoja, vaan tehty "yhdessä" bestiksen kanssa asioita, sekä naisten että tulevien isien kohdalla. Kaveriporukassa on sitten tehty ne lapsetkin, koska niin on ollut "helpointa". Eikä siinä mitään vikaa, lasten näkökulmasta on vain hyvä kun välittäviä aikuisia on paljon, mutta ulkopuolisen silmin isukit näyttävät pääsevän aika helpolla ja naiset käytännössä yksinhuoltajina pyörittävät arkea.

Izekäs

Viivi on todella itsekäs. Miehelle ei anneta sijaa kuin siittäjänä ja elatustukien maksajana.
Kaveri tekee lapsen veljen kanssa ja tää sitten broidin kaverin kanssa.
Hulluja hippejä.

Vierailija

Tuota en ole koskaan ymmärtänyt että lasten pitää nähdä synnytyskipuja tai jopa synnytys. Ei neljävuotias voi mitenkään käsitellä sellaista asiaa että äitiin sattuu niin paljon.
Ja isäkö ei tosiaan päässyt synnytykseen mukaan..

Vierailija

Hassua huvipuistossa. Äiteet istui kieppumassa lasten kanssa i
Ja isät toisessa istuimessa. Olisi olleet lapset , äidit ja isät yhdessä. Eivät taida tehdä miehet mitään lasten kanssa tai edes naisten ( tai no , raskaaksi ovat saattaneet). Miehet kuin varjoja jossain taustalla näiden vahvojen kaverusnaisten takana.

Vierailija

Vaikuttaa jotenki jälkeen jääneiltä. Tai yrittävät olla vähän jotain hippejä mutta eivät kuitenkaan. tietääkö noista kukaan synnytyksestä mitään mittä nyt on synnyttäny aikasemminki mutta ihan kätilöiden avustuksella. Jotenki sekavaa elämä vaikka eihän sitä pienistä hetkistä voi kaikkea heistä tietää mutta sellainen kuva tästä ohjelmasta heistä tulee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat