Olisiko Jere Karalahti jättänyt Oksanaa jos lapsi olisikin ollut poika eikä tyttö?

Vierailija

Karalahtihan tuntuu kipeästi haluavan poikalasta. Oksanankin vauvavatsaa oli silitellyt ja kuiskutellut "Jack"-pojalleen. Lapsi oli kuitenkin tyttö.

Jos lapsi olisi ollut se kaivattu poika ja sukunimen jatkaja, olisiko Karalahdella ollut "sydäntä" hylätä lastaan? Sillä edelleen tässä maailmassa on vanhempia, joille lapsen sukupuolella on merkitystä. Jotkut "isät" esimerkiksi priorisoivat poikaansa verrattuna tyttäreensä.
Nimimerkillä: sellaisessa perheessä kasvanut tytär.

Kommentit (2)

Vierailija

Sitä en tiedä, mutta onko tuo erityisesti urheilijoille tärkeää saada se poika? Jere ei tiedä vieläkään, että se sukupuolen määräytyminen on enemmän miehestä kiinni. Suvussamme on yksi miespuolinen urheilija (otan riskin, kun omat lapsensa voivat lukea tätä, mutta on heitä muitakin), jolle tuli neljä tyttöä, olisi vähempikin riittänyt, jos olisi poika tullut. Nyt nämä tyttäret ovat  nuoria naisia, joista ovat kaikki saaneet lapsia ja tytöt taas tuntuvat saavan vain niitä poikia. Nyt ukki sitten kovasti toivoo, että tulisi edes yksi tyttö. 

Vierailija

Ainakin haluaisi olla lapsen elämässä enemmän ja aktiivisemmin mukana, arvelen mä. Siis jos olisi tullut Jack eikä Stella. Ehkä joidenkin yksinkertaisten miesten on helpompi samaistua poikaan kuin tyttöön?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat