Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Sini

Hei,

Hätätilanne perheessä! Jo sovittu hoitopaikka kissallemme peruuntui, ja nyt meiltä puuttuu kissalle hoitopaikka ajalle 15.12.-24.12.2015. Ajatuksena siis, että kissa olisi teillä kotona hoidossa, ja eläisi normaalisti mukana perheesi arjessa. Toisimme kissan hoitoon tiistaina 15.12. (sovittuna aikana ko. päivän aikana) ja hakisimme pois jouluaattona 24.12. aamulla. Hätätapauksessa voimme sopia myös, että siskoni hakee kissan jo 23.12., jos jouluaatto on ongelma.

Mukaan laitetaan hiekkalaatikko, hiekkaa ja ruoat. Tarkempi ohjeistus kasvotusten, ja haluaisin tutustua hoitopaikkaan ennen kissan tuontia.

Meillä kissa hyppii pöydillä ja sohvilla, ja saa muutenkin olla vapaasti, joten hoitopaikalta toivomme samaa. Nukkuu yöt peiton alla vieressä ja on muutenkin ihmisrakas (illat viettää usein sylissä). Ei ole tottunut toisiin eläimiin, joten ehdottomasti perhe, jossa ei muita eläimiä. Lapsiin (5-9v) on tottunut. On todella ihmisrakas! Toivoisin myös, että koti ei ole "liian siisti", eli että vahingossa sohvaan tms. tulevat kynnenjäljet eivät kauhistuta (ei siis raavi tahallaan, mutta ainahan normi-elämästä jotain jälkeä voi syntyä :)).

Asumme Helsingissä, ja hoitopaikan toivomme olevan järkevän ajomatkan päässä.

Tämä on helppo homma: ei vaadi kuin että muistaa antaa ruokaa, ja pitää huolen, että puhdasta vettä on tarjolla & hiekkalaatikon puhdistus kerran päivässä. Tämän lisäksi riittää vain olla "paikalla", eli rapsutusta ja sylittelyä tarpeen mukaan (on tottunut olemaan päivät yksin lasten koulupäivien ajan, joten ei siis kaipaa 24/7 seuraa kumminkaan!).

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro perheestäsi/itsestäsi & ilmoitathan myös palkkiotoiveen, niin palaan asiaan.
Sähköposti: ek_kissallehoitopaikka (miukumauku) outlook.com

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Meillä olisi ollut mahdollisuus ottaa hoitoon, mutta ilmeisesti nuo meidän omat katit ovat ongelma. Toivottavasti hoitopaikka löytyy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla