5D nyt, 12-vuotiaat shoppailuaddiktit

Vierailija

Ihan älytöntä touhua!

Kommentit (8)

Vierailija

Ihan käsittämätöntä miten pöhlöjä nuo vanhemmat on! Joku 12 v. sanelee mihin rahat kulutetaan ja pitää muutenkin talutusnuorassaan. No, sitä vanhemmat saa mitä tilaa. Onnea vaan sitten kun nuo on 15 v. ja vähän vanhempia. Ei riitä enää 200 £ farkut.

Vierailija

Näiden lasten vanhemmat ostavat lapsille kaiken, mitä toivoa saattaa. Lapsiin kulutetaan satasia kuussa, eikä vuokranmaksukaan mene lasten hemmottelun edelle. (The 12-Year-Old Shopaholic, and Other Big Spending Kids, dokumentti, Iso-Britannia, 2014)

Vierailija

Järjetöntä, äiti tekee 3 työtä että tytär voi keräillä kenkiä joita eikäytä... Kukaan ei ajattele sitä äitiä ollenkaan!

Vierailija

Mä tulkitsen tuon noiden vanhempien käyttäytymisen johtuvan siitä, että britannia on aivan älyttömän voimakkaasti luokka-yhteiskunta.

Kaikki, siis kaikki tavalliset, keskiluokkaiset ja köyhistä nyt puhumattakaan yrittää viimeisillä voimillaan päästä sulautumaan siihen kaivattuun yläluokkaan. Hevoset, merkkivaatteet, iskän haave, että "mulla on hienostunut maku" - vaikka viimeiset rahat menis.. Kaikki yhtä surullista pyrkimistä ja räpeltämistä. En usko että ne on todellisesti onnellisia, vaan jotain on todellakin jäänyt lapsuudessa ja ympäristössä aikuiseksi kasvaessan paitsi...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat