Voiko menkkoja lyhentää

Vierailija

Siis vuotoa. Tänään alkoi menkat ja lauantaina on treffit:( Ja ikää on lähes neljäkymmentä, joten en kaipaa neuvoja hyväksy itsesi, se on luonnollista, vaan oikeesti jotain kikkoja miten saan menkat nopeesti ohi.

Kommentit (10)

Vierailija

En vaan nähdään niin harvoin että harmittaa. Voin toki sanoa että on menkat, ei kyse ole siitä. Ei vaan sit nähdä enää ennen joulua:(

Vierailija

Kaikkein paras keino kuukautisten lyhentämiseen on kohdun huuhtelu. Kotikonstein onnistuu siten, että laitat vesiletkun emättimeen, mielellään mahdollisimman syvälle siten että vesi menee kohdunkaulasta sisälle. Sitten melko voimakkaalla paineella ruiskutat vettä kohtuun, sen verran että vatsa hieman pullottaa. Sitten koetat pidätellä vettä siellä hetken aikaa ja käyt pöntöllä ponnistamassa veden ulos. Näin saat kuukautisesi loppumaan käytännössä heti, sillä veri ja munasolu tulee veden mukana kohdusta pois. Näitä tehdään meillä töissä paljon ja on helppo toimenpide :)

t. sairaanhoitaja

Vierailija

Tulehduskipulääke (ei ASA), esimerkiksi ibuprofeeni 400 mg × 4 runsaan vuodon aikana vähentää vuotoa noin 20 % ja samalla helpottaa kuukautiskipuja. 

Vierailija

Sairaanhoitaja, eikö tossa ole tulehdusriskiä? Hanastako sitä vettä paineella saa, vai riittääkö esim iso ruisku? Siis työnnänkö suihkun pään alapäähäni! Herranen aika mitä kysymyksiä :D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat