Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuntuu, että lapseni, 5 ja 9 v, kulkevat ryysyissä.

Vierailija

Kaapeista löytyy vaatteita liiankin kanssa, on uutena ostettuja, kirpparilta löydettyjä kivoja ja kavereiden lapsilta perittyjä ehjiä ja siistejä. Noh, lapsilla on kuitenkin muutamat omat lempparivaattekertansa, pojalla mukavat ja tytöllä omasta mielestään hienot, ja niitä sitten odotetaan pesusta kuin kuuta nousevaa. Vähitellen osa tahroista ei enää lähde pesussa, pikkureikiä ilmestyy ja paikkaillaan, mutta yhä vaan nuo vaatteet on parhaat ja muut, uudetkin, saavat rauhassa jäädä pieneksi kaapin perukoilla.

Tuntuu että ihan sama, miten paljon aikaa tai rahaa käytän lastenvaatteiden hankintaan, oma jälkikasvuni näyttää koulussa ja päiväkodissa ihan yhtä ryysyläisiltä. Mutta lapset on tyytyväisiä ja säänmuksisesti sopiviin vaatteisiin puettuja, joten suurin kärsijä taitaa olla äidin haavekuvat...

Kommentit (1)

Vierailija

Jos yhtään lohduttaa niin meilläkin lapsi 6v haluaa aina muutaman tietyn paidan päällensä. Sinne alle mieluiten yksi vähän liian iso t-paita. T-paita tursottaa "kivasti" kohta pieneksi jääneen riemunkirjavan trikoo paidan alta.

Vaatteet ovat mukavia, ehjiä ja säänmukaisia. En jaksa stressata. Saapahan muksu laittaa mieleistään päälle. Juhlat ja muut virallisemmat tilanteet sitten eri vaatteissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat