Lomalle lähtö alkoi pelottamaan iskujen vuoksi

Maisa

Ihan vaan kanarialle menossa mutta tuleva lentomatka alkoi pelottamaan,kun kerran Isis on uhannut Eurooppaan iskeä uudelleen.Lähtö viikon kuluttua ja tekisi mieli jo perua koko matka. Perillä en osaa pelätä,mutta tuo lentäminen mietityttää.Onko muilla samanlaisia ajatuksia?

Kommentit (11)

Vierailija

No huh. Suomalaiset on kyllä ihme foobikkoja näissä asioissa, taas tuli todistettua. Joku ihme harha siitä että juuri Suomi on sellainen lintukoto että siellä on aina turvallista, mutta muualla vaanii aina vaara. Miksi Kanarian saaret olisi jotenkin erityisesti kohde, tai sinne lentävät, vrt vaikka Suomeen?

Vierailija

jos sinua yhtään lohduttaa, niin on häviävän pieni mahdollisuus siihen, että Isis iskisi Kanarialle lähteviin lentoihin. Ymmärrän pelkosi, koska meillä on matka varattuna Pariisiin. Suurempi mahdollisuus on kuitenkin länsimaissa joutua esim. autokolariin kuin terrorismin uhriksi. Täytyy vain koittaa elää normaalia elämää, eikä antaa pelolle sijaa.

Vierailija

Lähdin Pariisista iskupäivänä päivällä kotiin ja ei luoja miten pahasti tää iski. Bataclan on vaan muutaman kilometrin päässä meidän hostellista ja usein mentiin iltaisin pitkille kävelyille.

Pelottaisi jos olisin vielä Ranskassa tai Venäjällä, mutta muuten en kovasti.

Vierailija

Niin no, me lähdemme ylihuomenna Egyptiin. Todennäköisempää sen egyptin koneen räjähtäminen on kuin jonkun Kanarian turistilennon. Ei silti pelota. Jos aina pelkäisi, niin eläisikö?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No huh. Suomalaiset on kyllä ihme foobikkoja näissä asioissa, taas tuli todistettua.

Ja aina kun edellinen pelko väistyy, niin heti uutta pukkaa. Hetki sitten pelotti lomailla koska ebola, nyt terroristit. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Todennäköisemmin kuitenkin saat jonkun pahan turistiripulin. Ennemmin minä pelkäisin sellaista.

Voi voi. Ei Kanarialta saa edes ripulia. Menkää johonkin oikeaan kehitysmaahan joskus.

Maisa

Ap on matkustanut kyllä paljon,aina olen hiukan jännittänyt lentämistä mutta ei tälläista pelkoa ole ollut.Ei edes Kiinassa Sars:n aikana ollessani.Ehkä eri tilanne kun pienet lapset mukana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat