Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kamalan vaikea löytää häävalssia

Vierailija

Kaikissa missä on jotenkin merkitykselliset ja omilta tuntuvat sanat, on sitten vähintään yksi säkeistö jotain menetetyn rakkauden kaihoamista tai muuta tilanteeseen sopimatonta. Varsinaiset häävalsseiksi kirjoitetut ei oikein iske, siis Akselin ja Elinan häävalssi ym. Mitään ideoita?

Kommentit (8)

Vierailija

Eihän sen nykyaikana tarvitse olla valssi. Häätanssit taitavat olla suositumpia ja sehän voi olla rytmiltään mikä tahansa.

Vierailija

Täytyykö olla kotimainen? Minun ja vaimon valssi oli Moon River, ilman mitään laulua, orkesterin soittamana. Sanat kyllä kertoivat meistä, mutta haluttiin vain musiikki, koska kappale oli ulkolainen ja kun oli orkesterikin viuluineen soittamassa niin mikäs siinä. Akselin ja Elinan häävalssista oli hevimpi versio (olisiko Timo Rautiaisen versio) veljeni häissä, sekin oli kyllä älyttömän kaunis versio ja teki kyllä kappaleesta uniikin vaikka se suoraan häävalssiksi olikin kirjoitettu.

Vierailija

Onko pakko olla kappale, missä myös laulua? Voisiko olla jokin ihana klassinen valssi? Minä haluaisin omiin häihini jonkin mahtavan klassisen kappaleen häävalssiks.

Vierailija

Miten olis ylipäätänsä hidas valssi häävalssina? Ottaisitte vaikka pari tanssituntia joltain opettajalta ja teidän hidas valssinne olisi näyttävä esitys häissänne? Askel periaatteessa samanlainen, mutta tempo toinen ja kuviota mukana!

You tubesta löytyy paljon hyviä hitaita valsseja esim. haulla "slow waltz". Miten olis vaikka Leo Sayer: When I need you

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat