Kuka hölmö pukee pojan vaaleanpunaiseen?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Minä. Kahden tytön jälkeen syntyi poika, jonka tiesin jäävän viimeiseksi vauvaksemme. Ostin ja saimme jotain poikavaatetta, mutta usein oli nyytillä kukkakuviot päällä. So what? Päiväkoti-iässä piti ostaa melkein kaikki vaatteet poikavärein, mutta silloin tiesin jo isosiskoille uutta ostaessani, että heille ostamani vaate voi kestää pojalle saakka.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vaaleanpunaiseen pukeutuvaa poikaa voidaan kyllä kiusata.

Niin varmaan jos muut vanhemmat on aina lapsilleen selittänyt, että ethän sä voi pinkkiin pukeutua, kun oot poika!

Vierailija

Mielestäni vaaleanpunainen sopii pojillekin jossakin määrin. En tykkää itsekään että pojat puetaan läpikotaisin tytön vaatteisiin, mutta en näe mitään ihmeellistä siinä että pojalla on vaikka vaaleanpunainen raitapaita yhdistettynä muihin neutraalin värisiin ja siisteihin vaatteisiin.

Vierailija

Esikoinen oli tyttö, ostimme hänelle kaikkea pinkistä siniseen (jättäen kuitenkin pahimmat röyhelöhameet epäkäytännöllisinä ostamatta). Sitten saimme pojan ja kaikki vanhat vaatteet sopivat hänellekin.

Jos esikoinen olisi ollut poika, olisivat varmaan mekot jääneet ostamatta (jos ei olisi itse niitä pyytänyt) ja siten myös pukematta kuopukselle.

Vaaleanpunainen ei silti ole meillä mikään "tyttöjen väri", isä ja poika olivat viime kesänä hääjuhlassa molemmat samanlaisissa vaaleanpunaisissa kauluspaidoissaan oikein komeita!

Ällöttää, että vieläkin on ap:n kaltaisia kiusaajavanhempia :(

Vierailija

Kyllä tuo poika on ihan itse halunnut pukeutua pinkkiin (eskari-iässä muuten vaaleanpunainen Hello Kitty-paita oli suosikkivaate). 

Nyt koululaisena halusi sellaisen hennon vaaleanpunaisen kauluspaidan. Sopii kyllä todella hyvin tuolle pojalle.

Vierailija

On se kumma juttu, että kukaan ei ihmettele, miksi aikuinen mies tai teini pitää esim. vaaleanpunaista kauluspaitaa, mutta pikkupojat eivät saisi. En tajua, en.

Vierailija

Miehillä voi olla pinkkejä paitoja. Pojilla ei pidä olla. Siksi että maailma on mikä on, eikä pidä tehdä omista lapsistaan omien mielipiteittensä esitaistelijoita.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Koska ei ole "tyttövärejä" ja "poikavärejä", on vaan värejä.

Ihan niin kuin ei ole tyttoja tai poikiakaan, on vain lapsia :DD

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat