Turkiskuoriaiset?!

Vierailija

Vaatehuoneesta löytyi muutama kuollut turkiskuoriainen. Miten päästä niistä eroon.. Kuoleeko ne kaupasta ostettavilla myrkyillä? Tietääkö joku myös syökö noi öttiäiset myös tekokuituvaatteita vai vaan niitä luonnonmateriaaleja?

Kommentit (4)

Vierailija

Voihan niihin koittaa niitä kaupan myrkkyjä halutessaan. Meillä kävi Anticimex hoitamassa asian kun haluttiin olla varmoja, että niistä päästään eroon.

Vierailija

Meillä on vyöihrakuoriaisia, jotka on samaa tyyppiä kuin turkiskuoriaiset. Meillä niistä ei pääse eroon, sillä ne tulevat ikkunan raoista sisään, vaikka koko ajan myrkytetään. Tylsä homma, mutta pakko vaan opetella elämään niiden kanssa.

Vierailija

Periaatteessa niiden pitäisi syödä vaan luonnonmateriaaleja mutta minulta te p*rkeleet söi lenkkarit jossa ei kyllä luonnonmateriaaleja oltu nähtykään.

Vierailija

Oisko niin että ne saattaa pureskella pesemättömiä vaatteita, joissa on ihmisen tuoksu, hilsettä, hiuksia tms. Ei ne muovia syömään ole kehittyneet. Meillä oli noita, eikä ne syöny mitään vaatteita, että oisko niissä eri kantoja joista osa tykkää nakertaa vaatteita.

Ja mitä googlettaa, niin ei ihmiset ole päässeet niistä eroon edes ammattimyrkyttäjien avulla, että en tiedä hyödyttääkö riehua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat