Nakeissa viimeinen käyttöpäivä 13.11.,

Vierailija

aistinvaraisesti ihan hyvältä vaikuttavat vielä. Mulla on tapana kärväyttää nakit aina joka tapauksessa uunissa lähes mustiksi, tykkään sellaisista. Voikohan noita vielä syödä jos valmistaa ne noin? Söisittekö?

Kommentit (10)

Vierailija

Ehdottomasti söisin, jos ei ole vielä "limoittuneet". Sen limankin voi vielä pestä pois niistä, mutta silloin alkaa olemaan syöminen siinä ja siinä. Mies

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ehdottomasti söisin, jos ei ole vielä "limoittuneet". Sen limankin voi vielä pestä pois niistä, mutta silloin alkaa olemaan syöminen siinä ja siinä. Mies

 

Nää oli ihan kuiviakin vielä, ei mitään nestettä pakkauksessa!

Juu, taidan ottaa riskin ja rakastua suomenruotsalaiseen, sekä syödä nuo nakit.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
enemmän olisin huolissani siitä, mitä mustaksi palanut nakki tekee elimistöllesi kuin siitä päiväyksestä.
Varovasti lämmitetty pehmeä vaalea nakki on yäk. Nakeissa ja makkaroissa pitää olla rapeutta ja hiiltynyttä pintaa. Tulista sinappia päälle reilusti.

vvghyhn

Vierailija kirjoitti:
aistinvaraisesti ihan hyvältä vaikuttavat vielä. Mulla on tapana kärväyttää nakit aina joka tapauksessa uunissa lähes mustiksi, tykkään sellaisista. Voikohan noita vielä syödä jos valmistaa ne noin? Söisittekö?

Älä mustiksi hiiltyneitä ruokia syö usein. Se hiiltynyt osa on karsinogeeni, selvä vatsasyöpä-riski siis.

"Mitään ei kannata polttaa karrelle tai grillata mustaksi, sillä poltettu ja palanut ruoka aiheuttaa vatsasyöpää."

http://www.studio55.fi/terveys/article/pitavatko-syopaan-liitetyt-myytit... 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat