Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nakeissa viimeinen käyttöpäivä 13.11.,

Vierailija
15.11.2015 |

aistinvaraisesti ihan hyvältä vaikuttavat vielä. Mulla on tapana kärväyttää nakit aina joka tapauksessa uunissa lähes mustiksi, tykkään sellaisista. Voikohan noita vielä syödä jos valmistaa ne noin? Söisittekö?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin voi syödä.

Vierailija
2/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti söisin, jos ei ole vielä "limoittuneet". Sen limankin voi vielä pestä pois niistä, mutta silloin alkaa olemaan syöminen siinä ja siinä. Mies

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ehdottomasti söisin, jos ei ole vielä "limoittuneet". Sen limankin voi vielä pestä pois niistä, mutta silloin alkaa olemaan syöminen siinä ja siinä. Mies

 

Nää oli ihan kuiviakin vielä, ei mitään nestettä pakkauksessa!

Juu, taidan ottaa riskin ja rakastua suomenruotsalaiseen, sekä syödä nuo nakit.

Vierailija
4/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

enemmän olisin huolissani siitä, mitä mustaksi palanut nakki tekee elimistöllesi kuin siitä päiväyksestä.

Vierailija
5/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en söisi, olen tarkka noista viimeisistä käyttöpäivistä.

Vierailija
6/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

enemmän olisin huolissani siitä, mitä mustaksi palanut nakki tekee elimistöllesi kuin siitä päiväyksestä.

Varovasti lämmitetty pehmeä vaalea nakki on yäk. Nakeissa ja makkaroissa pitää olla rapeutta ja hiiltynyttä pintaa. Tulista sinappia päälle reilusti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kuumentaa niin voi syödä mitä vaan,itse syön vaikka viikon vanhoja ruokia.

Vierailija
8/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

aistinvaraisesti ihan hyvältä vaikuttavat vielä. Mulla on tapana kärväyttää nakit aina joka tapauksessa uunissa lähes mustiksi, tykkään sellaisista. Voikohan noita vielä syödä jos valmistaa ne noin? Söisittekö?

Älä mustiksi hiiltyneitä ruokia syö usein. Se hiiltynyt osa on karsinogeeni, selvä vatsasyöpä-riski siis.

"Mitään ei kannata polttaa karrelle tai grillata mustaksi, sillä poltettu ja palanut ruoka aiheuttaa vatsasyöpää."

http://www.studio55.fi/terveys/article/pitavatko-syopaan-liitetyt-myyti…;

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
15.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kun karsinogeenit maistuu niin hyvältä!

Vierailija
10/10 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä vähintään tulee hyppykuppa ja isorutto tuollaisista nakeista.