14-vuotias Jehovan todistaja teki veri-itsemurhan

Kommentit (8)

Vierailija

Surullinen tapaus.

Miten on, mikä on ikäraja Suomessa jolloin saa päättää ottaako hoitoja vai jääkö kuolemaan?

Mielestäni todistajilla on kaksinaismoralismia verituotteiden käyttöön, osan he hyväksyvät osaa ei. Punaiset tuotteet ei käy mutta moni muu verituote käy.

Vierailija

Raamatun kirjoittamisen aikaan oli uhrauksia ja rituaaleja temppeleissä yms. Ei tuohon aikaan tiedetty miten lääketiede tulee kehittymään joten on outoa että voidaan uskonnon varjolla saattaa ihmisiä hautaan.

Todistajaäitejä on kuollut synnytyksiin kun on tullut massiivivuoto.

Vierailija

Onneksi suomessa kaikki lapset hoidetaan. Uskontokunnasta riippumatta, vanhemmilla on hyvin vähän sananvaltaa lapsensa hoidossa.

Vierailija

Jt-lapsesta tehdään pikahuostaanotto, mikäli on hengenvaarassa eivätkä vanhemmat anna hoitaa. Toki harvinaista.

Ääriuskonnollinen kasvatus on erittäin haitallista ihmisen psyykkiselle kehitykselle. Se tulee kalliiksi yhteiskunnalle sairastelun, työkyvyttömyyden ja terapioiden takia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onneksi suomessa kaikki lapset hoidetaan. Uskontokunnasta riippumatta, vanhemmilla on hyvin vähän sananvaltaa lapsensa hoidossa.

Näinhän se pitää ollakin. Tuokin Dennisin kasvattiäiti olisi kieltänyt verensiirrot, jos poika ei itse olisi niistä kieltäytynyt. Ja tuolla akalla on valitettavasti biologisiakin lapsia. Minusta tuollaisessa tilanteessa sen hengenvaarassa olevan lapsen henki pitäisi pelastaa, sanoi lapsi tai vanhemmat mitä hyvänsä. Ja kaikki lapset tulisi pikaisesti huostaanottaa turvaan vanhemmilta, joille uskonto on noin paljon tärkeämpää kuin oman lapsensa henki, että sen sijaan, että yrittäisi pelastaa lapsensa hengen, haluaakin hänen kieltäytyvän hengen pelastavasta hoidosta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat