Suvi Pitkänen vetoaa raamattuun - arvaatteko mistä syystä?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Julkisuustyrkky joka loukkaantuu, kun palaute ei ole toivotunlaista. Hän pääsee pois julkisuudesta heti kun haluaa, ei ongelmaa. Joskus käy näiden tyrkkyjen kohdalla vain niin, että se ärsytyskynnys on ylitetty ja jotkut rupeaa vituttamaan niin pahasti, että sanotaan ihan suoraan.

Vierailija

Lainaan PItkäsen tekstiä

"Mutta kuinka moni menisi kadulla sanomaan kehitysvammaiselle, lihavalle ihmiselle että: ”vitsi sä oot ruma, läski ja vähää älynen. Häpee, toivottavasti oot ylpeä itsestäsi”. Kysymys kuuluu oikeesti, kuinka moni tekisi niin?"

Hän siis itse ajattelee "vitsi sä oot ruma, läski ja vähää älynen" muttei sano sitä ääneen mitä nyt kirjoitti niin. Pitkänen on NOLO nainen, makkarahuulineen.

Vierailija

Minkä takia Suvi Pitkänen yleensäkkään on julkisuudessa? Mitä hän tekee työkseen ja miksi hän kokee että julkisuus on jotain mitä hän tarvitsee? Kymmenen vuotta ikävää palautetta julkkiksena ja silti hän vain jatkaa, ilman että oikeastaan edes tarvitsisi. Ja pitäisi nyt edes tuon lapsensa pois noista ankkahuulitöröttelyistään.

Vierailija

Palkkaisi itselleen jonkun henkilön suodattamaan epämieluisan palautteen pois, kuten "ammattibloggarit" tekee.

Totuus kuitenkin on että on täysin pilannut naamansa ja kovin moni ei enää pysty kirkkain silmin vakuuttelemaan (niitäkin kyllä löytyy) että olet upea ja kaunis, muut vaan kateellisia.

Vierailija

Nainen joka sammuu pillu levällään yökerhon lattialle ja sohvalle..
Jep.. Raamattu onkin hyvä kilpi suojautua haukuilta ja nostaa sillä satukirjalla itsensä muiden yläpuolelle..
NOT!!

Vierailija

Näyttää päivä päivältä enemmän stub nosed monkey apinalta, sanon tämän siksi ettei kukaan ottaisi esimerkkiä tuosta turhasta julkkiksesta ja tuhoaisi ulkonäköään samoin. Julkkiksena tuokin ihminen on esimerkkinä monelle nuorelle, valitettavasti.

Vierailija

Aika paljonhan ne kommentit oli tyyliä että olisit kauniimpi luonnollisempana. Eli mun mielestä henkilöä ei varsinaisesti hakuttu rumaksi vaan todettiin että tämä toimenpide ei nyt vaan ole onnistunut. Ja hänhän laittaa poseerauskuvia nimenomaan palautteen vuoksi, miksi ei kelpaa palaute? Tuo turbohuulisuushan ei ole pysyvää joten asiasta voi ottaa opikseen.

Vierailija

Jaa että Raamattu lyömäaseeksi, kun ihmiset eivät tykänneet hänen huulistaan? MItäs muuta se kirja sanoo?

Tässä esimerkiksi ensimmäien kirje korinttilaisille

"

Ruumis on Pyhän Hengen temppeli

12 "Kaikki on minulle luvallista" -- mutta kaikki ei ole hyödyksi. "Kaikki on minulle luvallista" -- mutta en saa antaa minkään hallita itseäni. 13 Ruoka on vatsaa ja vatsa ruokaa varten, ja Jumala on tekevä molemmat tarpeettomiksi. Mutta ruumis ei ole siveettömyyttä vaan Herraa varten, ja Herra on ruumiinkin valtias. 14 Jumala on herättänyt kuolleista Herran ja on voimallaan herättävä meidätkin. 15 Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen ruumiin jäseniä? Ryhtyisinkö siis tekemään Kristuksen jäsenistä porton jäseniä? En ikinä! 16 Ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, on samaa ruumista hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi." 17 Mutta joka liittyy Herraan, on samaa henkeä hänen kanssaan.

Vierailija

Oisko Suvi halunnut että kaikki olisivat nyökytelleet tyytyväisesti Keisarin uudet vaatteet -tyyliin? Ei nyt vaan kukaan voi olla sitä mieltä että hän on kauniimpi nyt kuin ennen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Julkisuustyrkky joka loukkaantuu, kun palaute ei ole toivotunlaista. Hän pääsee pois julkisuudesta heti kun haluaa, ei ongelmaa. Joskus käy näiden tyrkkyjen kohdalla vain niin, että se ärsytyskynnys on ylitetty ja jotkut rupeaa vituttamaan niin pahasti, että sanotaan ihan suoraan.

Kenen kohdalla ei käy niin? Mammojen linjana tuntuu olevan, että kuka tahansa julkisuudessa oleva on vapaata riistaa. Ei se ole mikään joskus vain juttu. Itse en ymmärrä. Viihdeuutisia ei ole pakko seurata, jos siellä on henkilöitä joista ei pidä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat