Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi teette lapsia?

Vierailija

Tajuatteko kuinka itsekkäitä olette te jotka teette lapsia? Teidän lapset ei tule muutakun kärsimään. Suomen tulevaisuus on synkkä ja tästä lamasta ja kurjuudesta emme nouse. Mitään hyvää tulevaisuutta ei teidän lapsille tule olemaan. Älkää tehkö lapsia tänne paskaan maailmaan. Elämä on yhtä kärsimistä.

Kommentit (3)

Vierailija

Kenenpä elämä tällä pallolla sitten olisi pelkkää nautintoa? Jokaisella täällä on omat ongelmansa. Enkä vain pysty näkemään Suomea läheskään kurjimpana paikkana syntyä. Lapsia tehdään aina itsekkäistä syistä. Meihin ihmiseläimiinkin on sisään rakennettu halu lisääntyä ja hoivata. Niin se evoluutio toimii. Emme mekään ole täydellisesti itsemme herroja vaikka niin on aina välillä mukava haaveilla. Mitä ylipäätään on elämä, missä ei oteta riskejä? Ei siitä hyvästäkään osaa nauttia jos ei ikinä koe pienintäkään kurjuutta tai vastoinkäymistä. Joskus on vähän vaikea ymmärtää tätä nykyajan mieletöntä mukavuudenhaluisuutta.

Vierailija

Minulle olisi ollut aivan sama silloin pelipäätösten aikaan kun vaimo halusi lapsia. Ja jos olisin tiennyt/älynnyt _oikeasti_ mihin olin lähdössä, se olisi ollut välitön avioero. Tässä Kunnon Isi leikissä ei vaan ole mitään tavoittelemisen arvoista, mutta sen vasta ymmärtää sitten kun on aivan liian myöhäistä.

Vierailija

Kyllähän se huolettaa että mihin tää maailma menee mutta eiköhän se ole huolettanut ihmisiä sukupolvien ajan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat