Uudet naapurit remppaa asuntoa aamuyöstä

Vierailija

Asunto on siis tyhjillään ja klo 04 aloittavat rempat, kiva meteli kuuluu meille, tyhjä asunto vielä niin kaikuu kauheasti. Ei nyt heti voitais mennä valittamaan , mutta ihmettelen kyllä etteikö ole yhtään järkeä päässä

Kommentit (8)

Vierailija

Tännekö valittaminen korjaa tilanteen? En ymmärrä, miksi on niin tavattoman vaikeaa mennä valittamaan suoraan naamatusten remontin tekijöille? Jos heräät meteliin aamuyöstä niin mene vaikka aamutakissa sinne oven taakse ja tee selväksi, ettei yöllä metelöidä. Uskon, että häiriö loppuu siihen.

Vierailija

Miksi ette voi mennä valittamaan? Hiljaisuus päättyy oletettavasti vasta klo 7, joten sitä ennen ei saa tehdä meteliä aiheuttavaa remonttia.

Vierailija

Meidän taloyhtiön järjestyssäännöissä remontoiminen on kielletty klo 20 jälkeen. Ja yleinen hiljaisuus on 23-7. Tuskin kovin monessa taloyhtiössä on sallittua remontoida aamuneljältä. Mikset voi valittaa?

Vierailija

Sorry, väännän veistä haavassa. Jos he eivät tajua olla remontoimatta klo 4.00 niin jatkossa varmaan jossain vaiheessa joudut valittamaan kuitenkin. Parempi tehdä selväksi heti. Tuo aamutakkivinkki oli hyvä. Voi olla, että nuo on aina asuneet omakotitaloissa eivätkä tajua kerrostalon rajotteita,

Vierailija

Jos olet arka ja avuton (ilmeisest olet) etkä uskalla heille sanoa, niin soita isännöitsijälle. Hän vie viestin eteenpäin ilman että nimeäsi mainitaan. 

Vierailija

No jos ne tapetoi tai maalaa, niin ei luulis häirtsevän. Jos piikkaavat laattoja irti kylppärissä niin luulis että muutama muukin olis jo soittanut poliisit.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat